Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Rinco!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Rinco om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Rinco Van Rijn

Event Marketeer, Event Strateeg, Event Manager

Kan reizen naar Rhenen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven

 • 51.9608
 • 5.5722
 • Indicatief tarief €755 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
 • Antwoordpercentage 100%
 • Antwoordtijd Een aantal dagen
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Rinco hebt geaccepteerd.

Parttime , 4 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Rinco hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Rhenen, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Rhenen en 50 km rondom
 • Utrecht en 100 km rondom
 • Amsterdam en 100 km rondom
 • Rotterdam en 100 km rondom
 • Eindhoven en 100 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Bedrijfsomvang
 • 50 - 249 personen
 • 250 - 999 personen
 • 1000 - 4999 personen
 • ≥ 5000 personen

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden  (20)

Rinco in het kort

Heeft je organisatie hulp nodig bij het organiseren van haar events en beurzen, het ontwikkelen van een eventstrategie of het professionaliseren van haar event- of sponsorbeleid? Of mis je iemand in je marketing team en wil je dat een senior marketing professional dat gat tijdelijk opvult, of een specifiek marketing project op zich neemt?

Ik ben een ervaren event en marketingprofessional en sta klaar om je te helpen.
Mijn grote kracht. Ik ben een Senior Marketing Professional en Certified Event Professional, die met een frisse blik en veel ideeën altijd meedenkt met mijn opdrachtgevers. Maar ook vooruitdenkt over doel, concept, relevante content en meetbaar resultaat. Hierbij staan duurzame groei van merk, organisatie, relaties en hun verbinding altijd centraal.

Dat doe ik door veel passie, toewijding en vakkennis door 25 jaar professionele ervaring. Dankzij deze kennis, blijven leren, mijn marketing en corporate achtergrond, de vele eventproducties en marketing campagnes en het anticiperen op de laatste trends en technologieën ben ik een unieke expert geworden op het gebied van events, strategie, marketing, stakeholdermanagement en creativiteit met een opgestroopte mouwen mentaliteit.

Nog niet overtuigd?
Ik heb een track record in de productie van live, online en hybride events en marketing campagnes. En ben één van de weinige event professionals die twee rollen combineert; event strateeg en uitvoerend event manager, Daardoor ben ik in staat om je events naar een hoger niveau te brengen. Zodat jij resultaat boekt en meer impact creëert met de events en beurzen in je organisatie.

Beschikbaar voor:
1. Event management: operationeel organiseren van elk type event of beurs
2. Eventstrategie: ontwikkelen en implementeren van strategie en programma
3. Event coaching: haal meer rendement uit je events of beurzen, persoonlijke
begeleiding
4. Sponsorstrategie: ontwikkelen en implementeren van sponsorbeleid
5. Interim marketing opdrachten
Portfolio

Werkervaring

Discover Projects

Consultancy & auditing

Event experience marketeer en strateeg, Eigenaar  - Als freelancer

Elst, Nederland

november 2021 - Vandaag (6 maanden)

Discover Projects (event en marketing management) staat voor iets nieuws ontdekken, ontmoeten, inspireren, juiste koers bepalen, leren of iets bedenken dat een blijvende betekenisvolle beleving zal overbrengen. Dat is exact de kracht die live communicatie kan realiseren bij je doelgroep en voor je bedrijf. Of het nu gaat om een ​​live, online of een hybride event. Als je het op de juiste manier doet zijn events het enige marketing kanaal waarbij je direct contact heb met je doelgroep en een gewenst effect kan teweegbrengen.

Bij Discover Projects geloven we in event marketing die raakt, in marketing die resultaat behaalt en bijdraagt aan jouw succes en dat van je bedrijf. Wij kunnen je helpen met het realiseren van jouw ambities om je events nog succesvoller te maken door ze strategisch in te zetten voor groei of om je interne community te versterken.
Congres voor de Rolf groep Beurs voor Signify Global online event voor Signify

Signify - Signify

Hightech

Head of Global Events and Sponsorships

Eindhoven, Nederland

juni 2017 - november 2021 (4 jaren en 5 maanden)

Leidinggevende event manager van global event en sponsorship afdeling (3 FTE). Verantwoordelijk voor het programmeren en uitvoeren van alle internationale onsite, digitale en hybride events, Verantwoordelijk voor alle activiteiten m.b.t. strategie, tactiek, design, planning, productie, realisatie en evaluatiefases. Relatiebeheer en senior stakeholder management met directie, klanten, collega’s en leveranciers met als doel te adviseren en richting te geven om het resultaat van events te maximaliseren. Bedrijfsexpert op het gebied van events en sponsorships met een uitstekende kennis van de rol en waarde van events en sponsorships in de customer decision journey en marketing mix ter ondersteuning van merk, verkoop en thought leadership doelstellingen

Philips - Philips Healthcare

Hightech

Global Senior Manager Marketing Communications B2B Public and Industry

Eindhoven, Nederland

september 2015 - juli 2017 (1 jaar en 10 maanden)

Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van go-to-market strategie en omnichannel marketing campagnes voor 5 business segmenten in openbare verlichting en industrie, inclusief bijbehorende events. Toepassen van klantinzichten en marktinformatie om juiste marketingkanalen en content in te zetten binnen de customer decision journey in samenwerking met product en segment management, verkoop en andere marketingcollega’s om omzet en marge te verhogen, merkvoorkeur en loyaliteit te stimuleren in lijn met het marketingplan en KPI doelstellingen.

Philips - Philips Healthcare

Hightech

Senior Manager Marketing Communications BU-Outdoor lighting EMEA

Eindhoven, Nederland

januari 2013 - september 2015 (2 jaren en 7 maanden)

Verantwoordelijk voor marketing communicatie strategie en activiteiten in EMEA. Ontwikkeling en implementatie van EMEA marketing campagnes ter ondersteuning van de lokale go-to-market strategieën. Controle en monitoring van het marketing plan, deliverables, budgetten, doelstellingen, planning en KPIs.

Opleidingen