Malt Logo

Partnerships speciaal voor Malt freelancers

Brand New Day

Brand New Day is de online bank voor sparen, beleggen en pensioenen. Ze geloven niet in fast money maar gaan op een wetenschappelijke manier met je geld om. Met hun pensioenrekening bouw je een pensioenpotje voor jezelf op waar verder niemand aan kan komen. Daarbij profiteer je jaarlijks ook nog eens van wat belastingvoordeel. In samenwerking met Malt hebben ze een mooie korting voor je klaarstaan. Open een pensioenrekening bij Brand New Day en betaal als freelancer bij Malt geen afsluitkosten ter waarde van €45.

Ik ben geïnteresseerd

e-boekhouden.nl

Wat komt er allemaal kijken bij het voeren van een administratie en hoe richt u deze zo optimaal mogelijk in? Met behulp van e-Boekhouden.nl zet je makkelijk je online administratie op en houdt je deze bij. Als Malt freelancer zijn de eerste 15 maanden gratis!

Ik ben geïnteresseerd
logo gearbooker

Gearbooker

Deelplatform Gearbooker, speciaal gericht op creatieve freelancers en makers, biedt je de ideale oplossing voor apparatuur als camera's, lenzen en drones maar ook podcast-spaces en foto-studio's. Ook als je je eigen apparatuur veilig wilt verhuren kun je er terecht. Malt-Freelancers ontvangen gratis huurtegoed. Benieuwd hoe? Klik snel hieronder!

Ik ben geïnteresseerd
HRS Malt partner

HRS

HRS is de ideale partner voor zakenreizen en behoort tot de top drie hotelportalen in Europa. Reizigers en reismanagers in kleine en middelgrote bedrijven profiteren van snelle en eenvoudige online hotelboekingen en van op maat gemaakte oplossingen voor, tijdens en na hun hotelverblijf.

Ik ben geïnteresseerd

Insify

Insify biedt freelancers eerlijke, eenvoudige en snelle zakelijke verzekeringen, zoals een beroeps- en
bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Speciaal op maat gemaakt voor freelancers. 100% online, en je bent al binnen 2 minuten verzekerd. Inclusief toffe starters kortingen!

Ik ben geïnteresseerd

Sixt

Als een van de eerste en meest invloedrijke internationale autoverhuurbedrijven - met meer dan 100 jaar ervaring in de branche - heeft SIXT een reputatie van vertrouwen opgebouwd als 's werelds meest toonaangevende autoverhuurder.
Met Malt kun je profiteren van kortingen tot 15% op autoverhuur in meer dan 100 landen bij meer dan 2.200 vestigingen wereldwijd."  for NL

Ik ben geïnteresseerd

Word lid van onze community!

Ben je nog geen lid van onze community? Maak een account aan en profiteer van alle voordelen!

Maak een profiel aan