Malt Logo

De kracht van onze Community

Een community met voordelen

Freelancen staat ik het teken van vrijheid en keuze. Om jou zoveel mogelijk keuze te bieden, hebben wij de leukste partners gevonden en samen exclusieve aanbiedingen ontwikkeld waar jij nu van kan genieten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners, dus hou deze pagina in de gaten!

Let op! Om toegang te krijgen tot de offertes van onze partners, moet je eerst inloggen op je Malt account - refresh dan deze pagina en voilà!

logo malt entourés d'icônes représentant ses partenaires

Tulpenfonds

Bij Tulpenfonds sluit je aan bij een collectief. Samen zorgen ze voor een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid. We noemen dit Crowdsurance.

Ik ben geïnteresseerd

Insify

Insify biedt freelancers eerlijke, eenvoudige en snelle
zakelijke verzekeringen, zoals een beroeps- en
bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Speciaal op maat gemaakt voor freelancers. 100% online, en je bent al binnen 2 minuten verzekerd. Inclusief toffe starters kortingen!

Ik ben geïnteresseerd

e-boekhouden.nl

Wat komt er allemaal kijken bij het voeren van een administratie en hoe richt u deze zo optimaal mogelijk in? Met behulp van e-Boekhouden.nl zet je makkelijk je online administratie op en houdt je deze bij. Als Malt freelancer zijn de eerste 15 maanden gratis!

Ik ben geïnteresseerd
logo gearbooker

Gearbooker

Deelplatform Gearbooker, speciaal gericht op creatieve freelancers en makers, biedt je de ideale oplossing voor apparatuur als camera's, lenzen en drones maar ook podcast-spaces en foto-studio's. Ook als je je eigen apparatuur veilig wilt verhuren kun je er terecht. Malt-Freelancers ontvangen gratis huurtegoed. Benieuwd hoe? Klik snel hieronder!

Ik ben geïnteresseerd

Sixt

Als een van de eerste en meest invloedrijke internationale autoverhuurbedrijven - met meer dan 100 jaar ervaring in de branche - heeft SIXT een reputatie van vertrouwen opgebouwd als 's werelds meest toonaangevende autoverhuurder.
Met Malt kun je profiteren van kortingen tot 15% op autoverhuur in meer dan 100 landen bij meer dan 2.200 vestigingen wereldwijd."  for NL

Ik ben geïnteresseerd

Word lid van onze community!

Ben je nog geen lid van onze community? Maak een account aan en profiteer van alle voordelen!

Maak een profiel aan