Malt Logo

Super Hero Malter

Malt’s versie van Superhelden (maar capes en strakke pakken zijn optioneel)

Super Malters zijn ervaren freelancers met een bewezen staat van dienst. Ze zijn experts in hun vakgebied, en hun klanten zijn hun grootste fans. En wij ook!

events with super malter freelancers

Laten we het geheime vermogen ontdekken dat Super Malters zo gewild maakt bij klanten:

Super Malters zijn de meest actieve gebruikers van de Malt marketplace. Ze voeren regelmatig projecten uit op het platform en worden geïdentificeerd met hun badge die varieert van 1 tot 3.

Ze zijn experts in hun categorie

Ze hebben een beoordeling van minstens 4,5 en klanten erkennen hun expertise en vertrouwen erop dat ze hoogwaardig werk leveren.

project managers icon black
Ze beheren veel projecten op Malt

Het Super Malter-programma heeft 3 niveaus, van 1 tot 3. Het is vrij eenvoudig om van het ene naar het andere niveau te gaan: hoe meer projecten ze voltooien op Malt, hoe meer punten ze verdienen, hoe hoger ze zullen stijgen!

Dus hoe ziet de ervaring van een Super Malter eruit?

visibility icon
Zichtbaarheid

Profielen van Super Malters worden gemiddeld 30% vaker bekeken dan andere profielen op Malt. Hun speciale badge is de erkenning van hun expertise en loyaliteit aan Malt.

opportunity icon
Kans

Super Malters worden vaker ingehuurd voor projecten en trekken hoogwaardige kansen aan. Klanten kunnen ervoor kiezen hun zoekresultaten te filteren om alleen Super Malters te laten zien.

community icon
Gemeenschap

Super Malters worden uitgenodigd voor exclusieve evenementen waar ze kunnen netwerken met andere freelancers, nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun bedrijf kunnen laten groeien.

Word een Super Malter, de held van de freelance wereld!

Dit is wat je moet doen:

check mark
Voltooi je profiel

Ons profiel is het middelpunt van je groei. Zorg ervoor dat het 100% is ingevuld om de kansen te krijgen die je verdient.

check mark
Onderteken de freelancer gedragscode

Elk project op Malt moet voldoen aan de gedragscode. Het is de manier van Malt om de hele gemeenschap te beschermen, zowel klanten als freelancers.

check mark
Klantenbinding opbouwen

Bij volgende projecten met dezelfde klant verdien je bonuspunten voor je toewijding.

check mark
Voer projecten uit op Malt

Elk project dat je voltooit op Malt levert je punten op om de status van Super Malter te bereiken. De punten worden berekend op basis van een rollende periode van 12 maanden. Je accepteert ofwel projectkansen van Malt of werkt met je eigen klanten via Malt om je projecten te centraliseren.

We geven jou het woord!

Testimonial from Samira Abbach, Super Malt 3

Super Malter zijn betekent meer zichtbaarheid, de kans om je reputatie te cultiveren dankzij positieve feedback; maar ook de kans om aan een breder scala van projecten te werken, waardoor elke opdracht een uitzonderlijk avontuur wordt

Samira AbbachSuper Malt 3

Word vandaag nog een Super Malter!