Malt Logo

Malt, waar de freelance revolutie begint

Onze missie: een wereld creëren waarin je vrij bent om te werken met wie je wil

Bij Malt geloven we in een revolutionaire manier van werken. In een wereld waarin je zelf kan kiezen hoe en wanneer je wilt werken. En met wie. 

Meer vrijheid en flexibiliteit voor iedereen.

Als opdrachtgever betekent dit dat je sneller en makkelijker top freelance talent kan vinden, direct contact op kan nemen en alles in één plek kan managen.

Als freelancer betekent dit dat jij niet meer afhankelijk bent van job boards noch agencies. Jij bepaalt hoe jij jezelf neerzet, wat je tarief is en welke opdrachten je wilt accepteren.

Wij willen met onze community een plek bieden vol mogelijkheden voor freelancers en bedrijven. Met volop keuze en oneindig veel expertise.

We zijn de grootste freelance community in Europa met meer dan 100.000 succesvol gerealiseerde projecten. Doe je mee?

malt illustration

Bij Malt draait het om onze community

Malt is dé plek waar ambitieuze freelancers en meer dan 100.00 product owners elkaar vinden, dankzij handige tools waarmee ze direct kunnen connecten.

illustration of two people doing a high five

70k opdrachtgevers

Vinden bij ons betrouwbare freelancers

illustration of a rocketship

+750k freelancers

Boosten hier hun carrière

1 oplossingen

Om hun samenwerking te versterken

Hoe het allemaal begon

Malt is het verhaal van twee ondernemers

...met een passie voor de nieuwste technologieën en digitale ontwikkelingen. Ze hebben visie. En ze gaan snel. Omdat ze van mening zijn dat om innovatief, agile en impactvol te zijn, je gemakkelijk toegang moet hebben tot het beste talent.

Vincent Huguet, CEO van Malt, hield zich voorheen bezig met het opzetten van e-commerce startups. Hugo Lassiège, CTO, was een freelance developer en oprichter van de tech community Lateral Thoughts. In 2012 ontmoetten ze elkaar en bespraken ze een bekend probleem waar veel bedrijven mee worstelen. Hoe vind je de beste freelancers om projecten naar een hoger niveau te tillen?

Het jaar daarop richtten ze samen Malt op. Met als doel: een revolutie te ontketenen op de Europese arbeidsmarkt. Door op een compleet nieuwe manier te kijken naar het matchen van talent en bedrijfsleven. En daarbij slim gebruik te maken van het snelgroeiende freelance aanbod en een transparant marktplaatsmodel. Zo ontstond er een community van ruim 750.000 freelance professionals, waar nu al 70.000 Europese bedrijven mee samenwerken.

portrait of Vincent Huguet and Hugo Lassiège co-founders of Malt

Dit zijn onze merkwaarden. Hier staan we voor. En zo gaan we met elkaar om

malt illustration about valuesmalt illustration about valuesmalt illustration about valuesmalt illustration about values

Kom jij bij Malt werken?

We zijn altijd op zoek naar Malters om ons team te versterken. Samen geven we vorm aan de toekomst van werk.

Bekijk onze vacatures

Newsroom

Wat gebeurt er allemaal bij Malt? Alle laatste nieuwtjes over Malt vind je in onze Newsroom. Net als onze persberichten en mediakits.

Meer lezen

Media kit

Als u van plan bent Malt's logo of middelen op enigerlei wijze te gebruiken, zorg er dan voor dat u onze merkrichtlijnen volgt.

Media kit