Barometer voor
freelancetarieven

Alle informatie over Malters in Nederlands

Verdeling tussen
vrouwen en mannen
bij freelancers
Vrouwen: 27% Mannen: 73%
Zoekopdrachten op Malt
de afgelopen maand
827.262
Gemiddeld cijfer van de freelancers
op Malt
4,81/5 Tevredenheid van de Malt opdrachtgevers : 4.806331358012363/5

Wat zijn de gemiddelde dagtarieven van de freelancers in Nederland?

Als marktleider van freelancers in Europa inventariseert Malt meer dan 14.415 professionals. De Malters, die voornamelijk afkomstig zijn uit de wereld van digitale dienstverlening, zijn verdeeld over het hele land en werken aan zeer uiteenlopende projecten. Hun bijzonderheden beïnvloeden uiteraard hun gemiddelde dagtarief!

Voor meer duidelijkheid hierover hebben we deze barometer ontworpen, die in real time wordt bijgewerkt, op basis van de op Malt ingeschreven freelancers. Het idee erachter?

  • Om freelancers te helpen zichzelf beter te positioneren tussen vergelijkbare professionals: expertise, ervaringsniveau, locatie...
  • Opdrachtgevers in staat te stellen de meest geschikte freelancer voor hun behoeften te vinden, afhankelijk van de marktsituatie.

Klik voor meer informatie op een van de beroepscategorieën hiernaast. Kies vervolgens een specialisatie en ga naar de gedetailleerde informatiepagina van elk beroep: overzicht van de prijzen per stad, verdeling tussen mannen en vrouwen, leeftijd, verdeling over het land...

Ontwikkeling van het aantal freelancers op Malt

Momenteel: 14.415 freelancers

Wil je aan de slag als freelancer?