Malt Logo

Of je nou een newbie bent of een ervaren professional...

...sluit je aan bij Malt om mooie opdrachten te krijgen, je persoonlijke administratie te vereenvoudigen en snel betaald te krijgen. Helemaal gratis en geen verborgen kosten.

two people talking in front of a laptop
icon of hand clicking
icon of invoice and chat bubble
icon of clock taking off
icon of heart hands

Malt maakt freelancen makkelijk

1
Maak je profiel compleet

Showcase jouw vaardigheden, ervaring en manier van werken, inclusief je tarief en beschikbaarheid.

2
Wordt benaderd door opdrachtgevers

Beoordeel en bespreek projectvoorstellen van klanten uit alle sectoren.

3
Werk zorgeloos

Start met een gerust hart aan projecten, dankzij de Axa-verzekering en de garantie dat je snel en veilig betaald krijgt.

Malt maakt het makkelijk

Malt heeft alles wat jij als freelancer nodig hebt

Offertes maken, contracten ondertekenen en facturen sturen: het gaat allemaal supersimpel en digitaal, zodat je minder tijd kwijt bent aan administratie en meer tijd hebt om jouw skills te laten shinen.

Vertel me meer
freelancer setting their rate on Malt

Mis nooit meer een mooie kans

Download de Malt app en zet je notificaties aan, zodat je direct kunt reageren op aanbiedingen van opdrachtgevers. Hoe korter je reactietijd, hoe groter de kans om de klus te krijgen.

Ontdek de app
Malt app notifications

Samen sterker

Kennishub en support

Je hebt toegang tot boeiende content en evenementen, en krijgt persoonlijke ondersteuning van ons team. Zo kun je groeien in jouw freelance carrière en ben je altijd in goed gezelschap - ook als je voor uitdagingen staat.

Meer weten

Aanbiedingen van onze partners

Bekijk de speciale aanbiedingen van onze partners. Zij zijn er om jouw leven als freelancer makkelijker te maken: boekhouding, ziektekostenverzekering, bankrekeningen en meer.

Meer weten

Gedeelde kansen, gedeeld succes

Verdien extra inkomen met het Business Referral Programma. Deel een projectvoorstel van jouw netwerk met ons en verdien 5% van het gefactureerde projectbedrag

Meer weten

Meer dan 70.000 organisaties, van startups tot beursgenoteerde bedrijven, gebruiken Malt om samen te werken met talent zoals jij.

Testimonial from Shayne Thomas, Content marketing expert

I love it when things are simple and organized. Having all my projects on one interface is a real bonus for me! It also helps me better anticipate and plan for the future.

Shayne ThomasContent marketing expertRead more

Laat zien wat je in huis hebt