Nieuwste artikelen

Lees
23 januari 2024

Onze best practices om kansen te krijgen op Malt Strategy

Lees meer over onze best practices met betrekking tot het optimaliseren van jouw profiel, het bijwerken van je beschikbaarheid en het beantwoorden van vacatures op Malt Strategy.

Malt Strategy
Consultant
Profiel Malt Strategy
Lees
23 januari 2024

Maak gebruik van uw expertise: Word lid van de Malt Strategy community

Malt Strategy is ontstaan uit de fusie tussen Malt en Comatch en is dé community voor top consultants en interim-managers. Ontdek meer over deze nieuwe community, maar ook hoe en waarom je er lid van zou moeten worden.

Malt Strategy
Profiel Malt Strategy
Consultant
Lees
23 januari 2024

Navigeren door klantinterviews: Een uitgebreide gids

Lees meer over hoe je je goed kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek met een klant: wat je moet onderzoeken, wat je moet vragen, enz.

Malt Strategy
Consultant
Profiel Malt Strategy
fireworks for 2024
Lees
4 januari 2024

Succesvolle freelancers: Een terugblik op Malt's 2023 functies

Laten we even stilstaan bij de stappen die we in 2023 hebben gezet om de ervaring van onze freelancers op Malt te verbeteren.

Freelance recruiter inzichten en technieken. Two women sitting across each other talking, recruiting freelancers, freelance recruitment
Lees
13 december 2023

Freelance recruiter tips – Hoe vind en plaats je top talent?

Hey freelance recruiters, we weten allemaal dat jouw werk de sleutel is tot het vinden van dat ene ontbrekende puzzelstukje voor bedrijven - het perfecte talent voor de juiste baan. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet altijd een wandeling in het park. Je hebt te maken met een competitieve markt en een breed scala aan uitdagingen. Maak je geen zorgen, wij van Malt zijn er om je te helpen met de belangrijkste inzichten en technieken om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Tips, trends, nuttige gidsen... ontvang onze laatste berichten rechtstreeks in je inbox.

Abonneren
10 tips voor freelance campagnemanagers, people looking at sticky notes ideas on the wall and discussing
Lees
6 december 2023

10 tips voor freelance campagnemanagers - het creëren van impactvolle marketingcampagnes

Als freelance campagnemanager weten we dat jij de persoon achter de schermen bent die de magie van marketingcampagnes tot leven brengt. Jouw werk draait om meer dan alleen maar een paar coole visuals en slimme slogans. Je bent de regisseur van de marketingshow, en het is aan jou om campagnes te creëren die niet alleen de juiste doelgroep aanspreken, maar ook echte, meetbare resultaten opleveren. 

Lees
30 november 2023

Hier moet je aan denken als je gaat freelancen op afstand

Veel mensen maken de stap naar freelancen, omdat het hen meer flexibiliteit geeft wat betreft het indelen van hun uren en meer vrijheid geeft waar ze hun werkzaamheden uitvoeren. Werken vanuit huis of vanaf een mooie bestemming in het buitenland, dit kunnen grote voordelen zijn. Houdt wel in je achterhoofd dat het erg belangrijk is om goed voorbereid te zijn op deze nieuwe manier van werken. Wij geven je graag enkele praktische tips en adviezen om je te helpen succesvol te freelancen op afstand, of dat nu in een ander land is of gewoon vanuit je eigen huis.

Lees
30 november 2023

Sluit je jaar succesvol af met deze eindejaarstips

Als het einde van het jaar nadert, is het voor freelancers de ideale tijd om terug te kijken op hun prestaties, doelen te evalueren en plannen te maken voor het komende jaar. Het afsluiten van het huidige jaar en het voorbereiden op het nieuwe jaar is niet alleen essentieel voor persoonlijke groei, maar ook voor het succes van je freelance onderneming. Ook is het goed om weer even herinnerd te worden aan een aantal fiscale voordelen die alleen nog in 2023 gelden.

A consultant talking
Lees

Malt Strategy: een nieuw tijdperk in consultancy met onze community van experts

Malt Strategy introduceert een revolutie in consultancy met transparantie en keuzemogelijkheden. Het platform biedt toegang tot meer dan 15.000 zorgvuldig geselecteerde consultants en interim executives van topadviesbureaus. Met expertise in finance, marketing en innovatie, biedt Malt Strategy oplossingen voor de groei- en flexibiliteitsuitdagingen van moderne bedrijven. Snelheid, transparantie en keuzevrijheid onderscheiden het platform, dat organisaties ondersteunt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen. Een naadloze overstap voor voormalige Comatch-klanten garandeert meer vrijheid en toegang tot een uitgebreider netwerk. Welkom bij het nieuwe tijdperk van consultancy met Malt Strategy als jouw innovatieve partner.

Lees
20 november 2023

De gids voor insiders van het Business Referral Programma van Malt

Deel een project met Malt en word beloond met een referral bonus van 5%!

Freelance
Lees

Malt Strategy: een nieuw tijdperk in consultancy met onze community van experts

Stap binnen in 2024, waar marketing verandert in een opwindend verhaal van meeslepende ervaringen. Met de opkomst van ChatGPT, video-verbijstering en digitale interactie onthult Malt de top 5 marketingtrends. Ontdek de kracht van hapklare content op TikTok en Instagram Reels, en de eindeloze verbindingen op sociale media. SEO blijft een held, en data-analyse leidt tot op maat gemaakte content. Authenticiteit en inclusiviteit schitteren als nooit tevoren. Als het doek opgaat voor 2024, dagen deze trends marketeers uit niet alleen te navigeren maar te omarmen en te gedijen in een tijdperk van dynamische verschuivingen, snelle evolutie en ongekende kansen. Ben jij klaar om de geheimen te ontsluiten?

Abonneer je op onze nieuwsbrief