Lees
21 maart 2023

Vaste werknemer of freelancer: kies de juiste optie voor elk project

Er zijn veel factoren om te overwegen bij het kiezen tussen het werven van een vaste medewerker of freelancer voor je project. Factoren zoals je timeline, de budget en spoed. In dit artikel zetten we alles op een rijtje.


Freelance
Freelancers worden succesvol ingehuurd
Lees
1 maart 2023

Best practices voor succesvolle inhuur van freelancers

Ontdek de geheimen van succesvolle inhuur van freelancers met Malt. In dit artikel delen we inzichten en best practices van Dustin Robinson, Head of Marketing bij Malt, om zzp'ers aan te trekken en te behouden. Leer hoe je de freelance waardepropositie optimaliseert, een soepele onboarding verzorgt, effectief management en feedback implementeert, en waarom het onderhouden van relaties en talentpools cruciaal is voor het succes van je freelance team.

Bij Malt trekken wij freelance toptalent aan
Lees
19 januari 2023

Hoe trek je freelance toptalent aan?

De opkomst van freelance werk verandert het landschap van de arbeidsmarkt in rap tempo. Met een stijgende trend in het aantal professionals dat kiest voor zelfstandig ondernemerschap, worden bedrijven geconfronteerd met de uitdaging om toptalent aan te trekken en te behouden. In dit artikel verkennen we de essentiële elementen van het aantrekken van freelance toptalent, met een focus op het creëren van een overtuigende waardepropositie die de juiste professionals naar jouw projecten trekt.

How Malt Uses Malt: Quentin Debavelaere benut de samenwerking met freelancers
Lees
11 augustus 2022

“How Malt uses Malt”: Episode 2

Ontdek hoe Quentin Debavelaere, General Manager Northern Europe bij Malt, de samenwerking met freelancers benut om zijn groeiambities te verwezenlijken. Als voormalig hoofd van de werkzaamheden in Spanje en van het juridisch team bij Malt, deelt Quentin zijn inzichten over het strategisch inzetten van freelance experts om teams snel en effectief op te zetten. In deze editie van "How Malt uses Malt" onthult Quentin de waarde van freelancers voor het behalen van succes in een dynamische start-up omgeving.

How Malt uses Malt: Richard Yarsley werkt samen met een ervaren freelance deskundige
Lees
11 augustus 2022

"How Malt uses Malt": Episode 1

In de dynamische wereld van human resources is het vinden van de juiste expertise essentieel voor succes. In een boeiende samenwerking tussen Richard Yarsley, Chief People Officer bij Malt, en Anne-Clémence Sire, een ervaren freelance deskundige, wordt de kracht van freelancers in de schijnwerpers gezet. Ontdek hoe deze samenwerking Malt heeft geholpen bij het versnellen van talentwerving en teamuitbreiding in een gesprek over hun vruchtbare samenwerking.

Lees
7 maart 2022

Hoe maak je een sterk portfolio als software developer?

Ook als software developer moet je ervoor zorgen dat je een compleet en overzichtelijk portfolio hebt. Lees hier onze tips!


Lees
31 januari 2022

De 5 beste upskilling tips voor (freelance) software ontwikkelaars

Online zijn véél platforms die je kunnen helpen om te upskillen. Maar waar begin je, en hoe pak je dit aan? We geven tips!