Malt Logo
Malt welcome

Welkom op het Malt-profiel van Jolie!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Jolie om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Jolie Verspaandonk

Branding, Design & Websites (WordPress/Shopify)
6 aanbevelingen
 • Indicatief tarief
  € 400 / dag
 • Werkervaring3-7 jaar
 • Antwoordpercentage100%
 • Antwoordtijd24 uur
De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Jolie hebt geaccepteerd.
Maak je selectie van freelancers
Voeg freelancers toe aan je selectie en neem direct contact met ze op!
Door contact op te nemen met tot 6 freelancersverdubbel je je kans om iemand te vinden voor de opdracht.
Locatie en reizen
Locatie
Amsterdam, NH, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Amsterdam en 10 km rondom
Checklist

Malt-handvest ondertekend

Het handvest bekijken
Geverifieerd e-mailadres
Talen
Categorieën
Zijn/haar profiel delen
Expertise (38)
Jolie in het kort
Werkervaring
 • Google
  CEO
  SOFTWAREPRODUCTIE
  september 1998 - Vandaag (25 jaren en 8 maanden)
  Menlo Park, CA, USA
  HTML CSS JS Photoshop

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

6 externe aanbevelingen
IS
GB
BS
PK
TK
KE

Inge Slootjes en 5 andere personen bevelen Jolie aan

Inge SlootjesIS
Inge Slootjes
ISOCARE, THEEDITATIE,
8/15/2022
Ik heb al jaren mijn eigen praktijk en ben onlangs gestart met mijn 'wereldverbeteraars project' THEEDITATIE ; Via een vriendin kwam ik bij Jolie terecht en zij heeft op hele korte termijn precies alles bij elkaar gebracht wat nodig was om tot een goede branding te komen. Ook onlangs wilde ik een iets andere kleur, toen stond ze gelijk klaar om deze aanpassing te maken. Kortom, ze is supergoed in wat ze doet en daarbij is ze ook nog eens een superleuke lieve en behulpzame persoonlijkheid!
Glenn BoyerGB
Glenn Boyer
Raamfolie Nederland
8/13/2022
Jolie heeft onze website Raamfolienederland.nl in een nieuw jasje gestoken. We vinden het fijn dat ze out-of-the-box kan denken als het gaat om vernieuwingen op het gebied van design. Jolie is prettig in omgang en komt haar afspraken na. Wij kijken alvast uit naar de volgende opdracht met haar!
Britt SandersBS
Britt Sanders
Bitz Media
8/11/2022
Studio Jolie is een van mijn vaste partners als het gaat om branding, design en het opzetten van webshops. Jolie weet ideeën en concepten op een juiste manier te vertalen in ontwerpen. Zowel ik als mijn klanten zijn heel tevreden over de resultaten. Dat is overduidelijk te zien aan de reacties die ik ontvang!
Peter KorverPK
Peter Korver
Beebielove BV
8/11/2022
Jolie is een absolute topper in haar werk. Ondernemend, flexibel, probleemoplossend en altijd enthousiast. Haar gevoel voor trends en styling hebben ons geholpen met o.a. onze merk strategieën, online communicatie en de BtoC websites. Maar ook projecten als ontwerp voor catalogi, folders, huisstijl etc. kan ze fantastisch.  Inrichten van een Shopify webshop is voor haar een fluitje van een cent. Ze is altijd op zoek naar een goede oplossing voor haar opdrachtgever en vindt vaak een beter betaalbaar alternatief.  Voor marketing assistentie kan ik haar zeker aanbevelen!
Tom KTK
Tom K
PUUR Tom
8/11/2022
Jolie heeft mij fantastisch geholpen met mijn branding. Ze heeft allereerst een ontzettend goede vertaling gedaan van mijn wensen naar het design. Ook was ze flexibel in het “bijsturen” wanneer ik met nieuwe wensen kwam en heeft ze dit met veel geduld en beleid opgepakt. Het resultaat is exact waar ik op hoopte. Eerlijk gezegd heeft ze de verwachtingen zelfs overtroffen! De huisstijl is o.a. terug te zien op mijn website: www.puurtom.nl
Katja E.KE
Katja E.
Orange Pearl BV
5/6/2022
Jolie is een hele lieve, creatieve en hardwerkende vrouw. Het is fijn om een afspraak met haar te maken; ze reageert snel en is flexibel. Voor ons bedrijf heeft ze al een aantal DTP/grafische opdrachten uitgevoerd. Hierin bleek dat ze snel werkt, in oplossingen denkt en een goede vakkennis heeft. We werken alleen op afstand van elkaar, maar dit doet totaal geen afbreuk voor de relatie. Jolie voelt namelijk aan als een betrokken aanvulling voor wanneer ons team dat nodig heeft. We zijn dus erg te spreken over Jolie en het werk dat ze levert.

Do you really want to delete this item?

Opleidingen