Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Ruud!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Ruud om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Ruud Verhoeven

Grafisch Designer & Webdeveloper

Kan reizen naar Breda

 • 51.5887
 • 4.776
 • Indicatief tarief € 600 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
 • Antwoordpercentage 100%
 • Antwoordtijd 1 uur
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Ruud hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 2 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 2 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Ruud hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Breda, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Breda en 10 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
≤ 1 maand

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (18)

Ruud in het kort

Ik ben Ruud Verhoeven en ik combineer creativiteit met techniek. En dat online en offline. Ik heb daarin de luxe dat mijn werk varieert van conceptvorming tot design, opmaak en bouw en het oplossen van (technische) uitdagingen om bestaande situaties te verbeteren.

Ik heb inmiddels 20+ jaar ervaring in het grafische vak en een goed derde daarvan ook in webdevelopment. Ik haal veel plezier uit de compleetheid van mijn werk, met niets beginnen bij een eerste kennismaking en dat uitbouwen tot een mooi en sprekend product. In mijn grafisch werk beperkt dat zich niet tot achter een scherm zitten, maar door middel van gesprekken achterhalen wat het beste middel en de juiste uitstraling is voor een klant. Dan beperkt dat zich vervolgens niet tot een vorm, kleur of lettertype, maar ook het materiaal en de afwerking is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat.

In webdevelopment is dit niet veel anders, al komen er daar uiteraard andere vragen aan bod, zoals welke media er ingezet gaan worden. Gaat het om een website, een webshop, een extranet, social media kanaal of een ander stuk maatwerk? Wie wil men bereiken en dus wie moet het aanspreken, via wat voor kanaal. Uiteindelijk gaat het net als bij een grafische uiting om het neerzetten van een goede vertegenwoordiging van een bedrijf, product of persoon.

Portfolio

Werkervaring

Leonard Marketing & Communicatie

Digitaal bureau & IT-consultancy

Media Development

Breda, Nederland

december 1999 - december 2021 (22 jaren)

Mijn loopbaan hier verliep van technisch en creatief dtp-er, naar webdesigner en webdeveloper. In de periode dat ik hier werkte heb ik de gehele transformatie van de Grafische sector naar online marketing meegemaakt.

Lian Siebelt - Zaak voor Zorgverbinding

20-2-2022

Ik heb Ruud om hulp gevraagd bij het ontwerpen van een logo passend bij mijn functie en bedrijfsdoel. Snelle service, laagdrempelige samenwerking en contact, meedenkend. Knap hoe hij op basis van een klein moodboardje met een perfect passend logo en goede aanvullende suggesties kwam. Ook zonder bekend te zijn in en met mijn sector. 

Kirsten Dekker - Collega bij Leonard

13-1-2022

Ruud is in staat om in korte tijd de wensen van de klant te begrijpen en dit te vertalen naar de juiste uitstraling van het (online) communicatiemiddel. Hij denkt proactief mee. Met zijn drive, grote kennis en creativiteit van zijn vakgebied voegt het een extra dimensie toe aan het project. Je kunt op hem rekenen als hij moet leveren. Verder is hij een prettig en vriendelijk persoon om mee samen te werken.

Opleidingen