Een freelancer zoeken Een project indienen

Meer dan 60.000 bedrijven zijn al overtuigd

  • Biogen
  • Crédit Agricole
  • Allianz
  • L'Oréal

Zoveel talent binnen handbereik,
je hoeft alleen maar te kiezen

470.000 freelancers op Malt

Malt geeft je toegang tot de grootste freelance community van Europa, met professionals die gespecialiseerd zijn in tech, data, marketing, grafisch ontwerpen, communicatie, digitale productie, project management en meer.

Marion

Fullstack developer

Geverifieerde, deskundige professionals

Wij staan voor onze freelancers. Daarom controleren we alle juridische documenten, en zie je in één oogopslag de beoordelingen en aanbevelingen van andere opdrachtgevers. Je kunt er dus zeker van zijn dat de experts op Malt professioneel, deskundig, betrouwbaar en gemotiveerd zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

100%

Verificatie van freelancers

talent section background shape

De beste freelance sourcing-oplossing op de markt.
Snel, nauwkeurig, efficiënt

Freelancers vinden is nu nog eenvoudiger

Jouw criteria, jouw budget, jouw project. Met onze zoekmachine vind je altijd de beste match.

3u

Gemiddelde reactietijd na het versturen van een opdrachtvoorstel
Een freelancer vinden

Werk nog sneller met Malt Plus

Malt Plus combineert de kracht van AI met de expertise van onze in-house specialisten. Het is een nog efficiëntere manier om de beste freelancers te vinden, zonder kostbare tijd te verspillen.

24u

95% van de opdrachtgevers krijgt binnen 24 uur antwoord van freelancers
Meer weten

Onze teams gaan voor je aan de slag

Zo werkt onze succesformule:

  • Heb je wat extra hulp nodig bij het vinden van de beste freelancers voor jouw projecten? We've got your back. Onze in-house specialisten helpen je graag bij je zoektocht. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd de perfecte match vindt.
  • Nog niet eerder met freelancers gewerkt? Geen zorgen. Wij staan voor je klaar bij het implementeren van nieuwe werkmethoden en veranderingsmanagement. Een roll-out plan; training van jouw medewerkers; optimalisatie van jouw freelance management, je kunt op ons rekenen!
service background shape

Bespaar op kosten, niet op kwaliteit

Bij Malt geloven we niet in hoge overheadkosten of buitensporige commissies. Freelancers worden eerlijk betaald en je bespaart tot 20% in vergelijking met traditionele recruitmentbureaus. Daar wordt jouw financiële afdeling dus ook blij van.

Bekijk onze tarieven
malt insights block

Behoud controle en monitor alle freelance activiteiten

Het krachtige Malt Insights is een handige tool om alle freelance activiteiten binnen jouw organisatie te beheren met betere bundeling van data én optimale beveiliging. Strategische beslissingen maken wordt vanaf nu een stuk makkelijker.

Ontdek Malt Insights