Malt Logo

Projectmanagers freelancers

 • De grootste community van talenten in digitale beroepen
 • Een vereenvoudigd beheer van al je opdrachten
 • Begeleiding en op je behoeften afgestemde diensten
No results found
No results found
of Een opdracht indienen
Beveiligde betalingenAxa Opdrachten verzekerd door Hiscox Geverifieerde freelancers

70.000 bedrijven versnellen met Malt

Eindelijk. Een snelle en slimme manier om freelancers te vinden

 • Zoek. Vind in een paar klikken de juiste freelancer voor jouw project. Ontdek eenvoudig het juiste talent tussen duizenden geverifieerde profielen met onze slimme zoekmachine.

 • Huur in. Manage quotes, contracten, deadlines en overige communicatie op één centrale plek, via Malts intuïtieve interface.

 • Herhaal. Project afgerond? Zodra jouw betaling onderweg is naar jouw freelancer, kun je direct een nieuw project opstarten.

Tarieven van Projectmanager freelancers

Het gemiddelde dagtarief van ervaren freelancers bedraagt € 717.

Hun dagtarief verschilt afhankelijk van de stad waarin ze zich bevinden. Voorbeeld: het dagtarief van een Projectmanager in Amsterdam is €727 terwijl die in Rotterdam €716 is, of €718 in Eindhoven.

Projectmanager: Inzicht in zijn of haar beroep en zijn of haar prestaties

  • Projectmanagers zorgen ervoor dat ze op de hoogte zijn van alle details van het project. Hoe ziet de concurrentie eruit? Wat is de doelgroep? Wat voor apparaten gebruiken zij (desktop, smartphone of tablet?)Ook kennen ze de teamleden goed. Ze weten wat de meest efficiënte manier is om het team te briefen, zodat dit project tot een goed einde wordt gebracht. Verder weten zij het team te motiveren en zijn ze een drijvende kracht.Ze zorgen ervoor dat ze de juiste technische kennis hebben om efficiënt te communiceren met alle betrokken teamleden. Voorbeelden van specialisten binnen een team zijn developers, grafisch ontwerpers, webredacteuren, SEO specialisten, etc.Projectmanagers zijn verantwoordelijk voor de planning van een project. Ze stellen deadlines en zorgen ervoor dat deze gehaald worden. Ze staan in nauw contact met de teamleden en zorgen ervoor dat taken op tijd afgerond worden.Van projectmanagers wordt verwacht dat zij regelmatig contact hebben met de opdrachtgever om de voortgang van het project te bespreken. Ook leiden zij de teamvergaderingen over het project. Ze beschikken daarom over sterke communicatieve vaardigheden.Tot slot zijn projectmanagers op de hoogte van de meest gebruikte methoden voor het beheer van projecten, zoals de V-cyclus of een agile methode, zoals SCRUM. Ze weten welke manier van werken het best aansluit bij dit project en zorgen er zo voor dat de teamleden effectief samenwerken en dat het project zo snel mogelijk wordt afgerond.

   Hoe werkt een zzp projectleider? Hoofdtaken en competenties

 • Werkmethode. Zoek een freelancer uit die bekend is met de werkmethode die het best bij jouw bedrijf past. Werken jouw werknemers in ‘sprints’ volgens de SCRUM-methode of werk je met een V-cyclus? Komen de competenties van de freelancer overeen met wat je zoekt, maar geven ze niet aan dat ze bekend zijn met de gewenste werkmethode? Neem dan contact op en overleg over de mogelijkheden. Wellicht is hij of zij toch de juiste kandidaat voor deze opdracht.