fireworks for 2024

Net als het gezegde "nieuwe start, nieuwe ik", begint Malt aan een nieuw hoofdstuk in 2024 met een spannende routekaart voor de boeg. Terwijl we uitkijken naar de ontwikkeling van het jaar, laten we even de tijd nemen om na te denken over de vooruitgang die we hebben geboekt bij het verbeteren van de ervaring van onze freelancers op Malt in 2023.

Onze inspanningen zijn gericht op vier kerndoelen:

Verbeteringen aan de mobiele app: We hebben prioriteit gegeven aan het optimaliseren van onze mobiele app om deze naadloos te integreren in uw freelance workflow, zodat u uw projecten kunt beheren, met klanten kunt communiceren en betalingen onderweg kunt ontvangen.

Verbeteringen aan het platform: We hebben het Malt-platform voortdurend verfijnd om u een meer intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, zodat u tevreden blijft.

Strategie voor succes: We hebben Malt Strategy gelanceerd, een speciale community voor ervaren management consultants en interim-managers. Dit initiatief is bedoeld om de groei en het succes van deze gespecialiseerde professionals te bevorderen.

Groei mogelijk maken: We hebben ons voortdurend ingezet voor initiatieven die onze freelancers meer mogelijkheden geven, door hulpmiddelen en hulpbronnen te bieden om hun bedrijf te laten groeien, beter betaalde projecten binnen te halen en hun algehele freelance ervaring te verbeteren.

Verbeteringen aan mobiele apps ...

Werken aan de mobiele app was een topprioriteit voor het productteam in 2023. Met een toename van het gebruik in het afgelopen jaar had de app van Malt verbeteringen en aanpassingen nodig om freelancers de best mogelijke ervaring te geven. De app werd ook gelanceerd in nieuwe landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Scandinavische landen en de Verenigde Arabische Emiraten. De app is beschikbaar voor Malt freelancers, maar zal begin 2024 ook beschikbaar zijn voor Malt Strategy consultants, maar daarover binnenkort meer!

 1. Nieuwe profielpagina:
  De nieuwe profielpagina in de mobiele app biedt een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring door alle profiel gerelateerde inhoud en invoerpunten te consolideren op één enkele, gemakkelijk toegankelijke locatie.

 2. Invullen van profielen:
  We hebben verschillende verbeteringen geïntroduceerd om freelancers aan te moedigen hun profiel volledig in te vullen. Deze veranderingen omvatten een georganiseerd dashboard en een opnieuw ontworpen checklist voor het invullen van profielen. Deze initiatieven zijn bedoeld om freelancers in staat te stellen hun vaardigheden en expertise effectief te laten zien. Onze algoritmes gebruiken deze informatie om freelancers aan projecten van klanten te koppelen. Met een volledig profiel vergroten freelancers hun kansen om nieuwe projecten binnen te halen op het Malt platform. Je vindt onze beste tips over hoe je je profiel kunt verbeteren hier.

 3. Dynamisch dashboard:
  We hebben een dynamische dashboard-feature geïmplementeerd om de gebruikerservaring voor freelancers in verschillende fasen van hun projectlevenscyclus te vereenvoudigen. Het dashboard prioriteert de meest relevante informatie en acties op basis van de huidige fase van de freelancer: inschrijving, sollicitatie of projectuitvoering.

 4. Profiel delen:
  We hebben een nieuwe feature geïntroduceerd waarmee freelancers andere geschikte freelancers kunnen voorstellen aan klanten voor projecten die zij afwijzen. Het doel hiervan is om het platform beter in staat te stellen om projecten voor freelancers veilig te stellen, de samenwerking binnen het netwerk van freelancers te bevorderen en de feature mogelijk uit te breiden naar de desktopversie.

... maar ook verbeteringen voor desktop

Terwijl de verbeteringen aan de app en de lancering van Malt Strategy ons behoorlijk bezig hielden in 2023, werden er ook heel wat wijzigingen aangebracht aan de desktopversie! Dit omvat de lancering van een nieuwe navigatiebalk om een betere navigatie-ervaring te creëren, ervoor te zorgen dat de freelancer zich met één klik op de kerntaken concentreert, de projectlijst een nieuwe naam te geven en de profielpagina te vernieuwen.

Malt Strategy

Toen we COMATCH overnamen, hebben we onze inspanningen gericht op het ontwikkelen van een speciaal gedeelte voor consultants binnen het Malt platform. Ons doel was om ervoor te zorgen dat Malt Strategy consultants dezelfde voordelen genieten als onze bestaande freelance community, inclusief een uitgebreid platform voor het maken van gepersonaliseerde voorstellen, het efficiënt beheren van projecten en het naadloos afhandelen van facturatie.

Onze focus op groei

Freelancers hebben ons gevraagd om hen te helpen groeien, en wij hebben geluisterd!

Het Business Referral Programma: Het Business Referral Programma is vernieuwd om freelancers de best mogelijke kansen te geven. In een paar woorden: het Programma is ontworpen om freelancers te helpen extra inkomen te verdienen door project kansen naar Malt door te verwijzen. Het is een eenvoudige en effectieve manier om uw klantrelatie te versterken en bij te dragen aan de freelance gemeenschap. Door Malt aan te bevelen als een betrouwbare bron voor project vervulling, laat u zien dat u zich inzet om oplossingen te vinden voor de behoeften van uw klanten. Ten tweede verdient u 5% van de opdrachtkosten voor elk project dat u naar Malt verwijst, wat een aanzienlijke bron van extra inkomsten is. Niet slecht, toch? Klaar om extra inkomen vrij te spelen? Klik hier om een project naar Malt door te verwijzen.

Beschikbaarheid: Actuele informatie over beschikbaarheid is een van de belangrijkste elementen om de zichtbaarheid van een freelancer in de zoekresultaten te vergroten. Wij hebben het bijwerken van beschikbaarheid via e-mail of een pop-up herinnering op het platform nog eenvoudiger gemaakt.

Nieuwe nalevingstrechter voor koepelbedrijven: We hebben de stappen om zakelijke documenten up-to-date te houden op Malt gestroomlijnd om naleving te garanderen en freelancers in staat te stellen op tijd betaald te worden. Deze stap is nog verder vereenvoudigd voor freelancers die voor overkoepelende bedrijven werken.

Korte projecten automatisch goedkeuren: Het kan frustrerend zijn om achter klanten aan te gaan om een project goed te keuren, zodat u betaald kunt krijgen. Daarom worden alle kortlopende projecten nu automatisch goedgekeurd na 15 dagen.

Nieuwe valuta: Naarmate Malt in nieuwe landen wordt gelanceerd, worden ook nieuwe valuta's beschikbaar. Betalingen in ponden (£) of dollars ($) zijn nu mogelijk op Malt! En dat alles zonder kosten.

Terwijl we nadenken over onze belangrijke vooruitgang in 2023, zijn we enorm dankbaar voor de steun van onze gemeenschap. Uw betrokkenheid en feedback hebben onze groei gestimuleerd en ons in staat gesteld om een naadloze freelance ervaring te leveren. Vooruitkijkend zijn we vastbesloten om ons platform verder te verbeteren en onze gemeenschap van freelancers in staat te stellen meer succes te behalen. We zijn verheugd om de innovatieve features en initiatieven te onthullen die ons stappenplan voor 2024 zullen vormen, en we kijken ernaar uit om onze reis samen voort te zetten!