cio ebook

icon of someone reading

In dit ebook zul je meer leren over:

  • 5 voordelen die samengestelde teams kunnen geven
  • Tips voor het vinden, aannemen en behouden van de beste freelance experts
  • De inzichten en ervaringen van Laurent Carrie, Head of Tech Factory bij L’Oréal.

Samengestelde teams: waarom vaste werknemers en freelancers samenbrengen de beste manier voor je is om progressie te boeken.

Tech personeel is er niet genoeg. In 2030 zal er wereldwijd zelfs een tekort van 4.3 miljoen tech medewerkers zijn: dat is wat er uit een studie van het Amerikaanse bedrijf Korn Ferry naar voren kwam.Dit is een groot probleem dat digital en IT leidinggevenden moeten oplossen met creativiteit en innovatie. In stappen freelancen met een groter aantal tech en digital experts om meer flexibel te kunnen werken, vaak met meerdere klanten tegelijk, zodat digitale leiders weer wat rustiger kunnen slapen wetende dat er een manier is om dit tekort aan kundig personeel te omzeilen.De sleutel is om samengestelde teams te creëren waarbij vaste werknemers en freelancers elkaar aanvullen.

Freelancen in Tech en Digital sectoren: de beste werkwijzen gids om je te helpen de beste resultaten te behalen

Hoewel het gebruik van samengestelde vaste werknemer-freelancers teams booming is, kunnen bedrijven vaak nog veel leren om de beste werkwijzen toe te passen om samen te werken met freelancers op de meest efficiënte manier. Hoewel freelancers flexibiliteit, efficiëntie, en deskundigheid kunnen brengen in je team, is het nog steeds belangrijk om de juiste mensen te werven voor het juiste project, en deze te behouden om in staat te zijn op ze te kunnen rekenen op de lange termijn.

Om het beste freelance talent aan te trekken en te behouden, gebruiken we marktplaatsen, zoals Malt, die ons toegang geven tot een pool van techprofielen die voldoende groot zijn om aan onze behoeften en uitdagingen te voldoen. Maar we zijn ook heel voorzichtig met de opdrachten die we aanbieden - omdat we willen dat ze een echte toegevoegde waarde hebben - zowel voor de freelancer maar ook voor L'Oréal - zodat beide partijen winnaars zijn in deze samenwerking.

laurent carrie Head of Tech Factory L'Oréal

Laurent Carrie

Head of Tech Factory @ L'Oréal

Download