Bij Malt evolueren we voortdurend om te voldoen aan de behoeften van onze freelancers. Deze keer introduceren we met enthousiasme vier nieuwe functies die zijn ontworpen om je freelance-reis nog soepeler te maken. Van het tonen van eerdere samenwerkingen tot gepersonaliseerde tariefaanbevelingen, verbeterde profielbewerking of een beter inzicht in de voortgang van betalingen, deze updates zijn er om je zichtbaarheid te vergroten en je workflow te vereenvoudigen.

1. Het benadrukken van eerdere samenwerkingen

  • Geen 'Heb je hier eerder gewerkt?' meer van potentiële klanten! Deze nieuwste functie dient als jouw professionele hoogtepunten op Malt, waarbij jouw vorige projecten, belangrijke samenwerkingsverbanden en 'favoriete' erkenningen binnen bedrijven worden belicht. Het is een subtiele hint naar klanten, waarbij jouw bewezen staat van dienst wordt getoond en vertrouwen wordt opgebouwd, wat het inhuurproces kan stroomlijnen door het aanvraagproces over te slaan. Je hebt een voet tussen de deur; laat jouw reputatie de rest doen!

null

2. Persoonlijk tariefadvies

  • "Ik weet niet zeker hoe ik mijn tarief moet bepalen" is iets wat we vaak horen bij Malt. Maar niet veel langer! Met onze Dagelijkse Tariefaanbevelingen kun je nu een blik werpen in de toekomst van je financiën met een tool die deels kristallen bol en deels supercomputer is. Door rekening te houden met je land, ervaringsniveau en beroepscategorie, bieden we een gepersonaliseerd dagelijks tariefbereik dat precies goed is.

null

3. Verbeterde profielbewerkingstools

  • Als de gedachte alleen al aan het formatteren van tekst op je profiel je rillingen bezorgt, ben je niet alleen. Maar vrees niet! We democratiseren de kunst van het verfraaien van profielen met onze WYSIWYG (What You See Is What You Get) tekst opmaakhulpmiddelen. Nu kunnen freelancers moeiteloos boeiende en professionele profielen samenstellen. Deze upgrade is ontworpen om de inspanning van de klant te minimaliseren, waardoor jouw profiel even onweerstaanbaar wordt voor klanten als glinsterende schatten zijn voor een ekster. En ja, in deze analogie zijn jouw vaardigheden de begeerde juwelen.

null

4. Navigeren door betalingsdoorzichtigheid.

  • Een kijkje achter het betaalgordijn nemen is nu eenvoudiger dan ooit! Freelancers kunnen nu genieten van een transparante blik op het wanneer en hoe van hun inkomsten, met updates in berichten, e-mails en het projectoverzicht, maar ook de toegevoegde zekerheid van betaling binnen 10 dagen. Geen giswerk meer, alleen duidelijke inzichten in jouw financiële planning.

null

Bij Malt zijn we meer dan alleen een platform; we zijn een community die de freelancemanier van leven ondersteunt. Deze nieuwe functies zijn slechts het topje van de ijsberg in ons streven om freelancers te versterken. We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat jouw freelance reis succesvol en plezierig is. Blijf op de hoogte; er komt nog veel meer aan!