Malt Logo

Waar zelfstandige consultants de volgende stap zetten in hun succesverhaal

Sluit je aan bij onze exclusieve community van management consultants en interim executives. We koppelen je aan projecten die perfect bij jouw kwaliteiten passen, en met ons gebruiksvriendelijke platform is je administratie zo geregeld - en altijd veilig.

Werk voor toonaangevende bedrijven, overal ter wereld

logo wpp greylogo unilever greylogo accenture greylogo l'oréallogo essentlogo enecologo ey

Jouw skills verdienen een platform

icon of a medal
Topkwaliteit projecten

We werken samen met +70,000 bedrijven van over de hele wereld. Ons team beoordeelt alle projectkansen om ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij jouw tarieven en verwachtingen.

icon representing networking
Community met professionals

Krijg toegang tot exclusieve partnerships en profiteer van een scala aan trainingen, tools en netwerkevenementen waar je andere onafhankelijke consultants ontmoet.

icon of a hand and a crown
Persoonlijke ondersteuning

Krijg ondersteuning van een toegewijde Malt specialist die jouw unieke behoeften begrijpt en altijd beschikbaar is tijdens je project - van begin tot eind.

icon of a folder unlocked
Zorgeloze administratie

Gebruik ons intuïtieve platform om je administratieve taken te stroomlijnen. Stuur quotes, track je voortgang & gewerkte dagen, declareer onkosten of verwijs projecten door om extra inkomsten te genereren.

icon of a rocket
Snel betaald

Ontvang snel je betaling en blijf gedekt. Je krijgt je geld enkele dagen na het einde van je project, of op maandelijkse basis. Profiteer van een professionele aansprakelijkheidsverzekering tot €5 miljoen.

Zo werkt het

1
Meld je aan

Creëer je persoonlijke profiel door je vaardigheden, tarief, ervaring en werkvoorkeuren in te vullen. Het blijft vertrouwelijk, totdat je interesse toont in een project.

2
Praat met ons team

Binnen 2-3 werkdagen zal ons team contact met je opnemen voor een interview om te bevestigen dat je aanvraag aan de eisen voldoet en om een dieper inzicht te krijgen in je projectvoorkeuren, expertise en persoonlijke werkstijl.

3
Ontvang eersteklas projecten

Gefeliciteerd! Je maakt nu deel uit van Malt Strategy! Binnenkort zul je speciaal voor jou geselecteerde projectkansen ontvangen, terwijl ons platform je zal helpen om je administratie & betalingen te stroomlijnen.

Alles wat je nodig hebt. Op één plek.

Het intuïtieve platform van Malt stelt je in staat om eenvoudig offertes te maken en al je contracten en facturen op één plek te beheren. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

check mark
Maatwerk voorstellen

Creëer maatwerk voorstellen voor potentiële opdrachtgevers en voeg gemakkelijk voorbeelden van je eerdere werk toe.

check mark
Berichten

Communiceer direct met opdrachtgevers via ons platform en verzend in een paar kliks een quote.

check mark
Statistieken

Bekijk in één oogopslag je inkomsten, reviews en aanbevelingen.

check mark
Projecten

Manage al je projecten op één centraal, gebruiksvriendelijk platform.

check mark
Facturatie

Zodra de opdrachtgever het project heeft goedgekeurd, stuurt Malt automatisch de factuur en ontvang jij snel en veilig je betaling.

Jij en de Malt Strategy community. Is het een match ?

Management Consultants
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring bij een gerenommeerde consultancy
  • Je zoekt projecten op het gebied van strategisch advies, implementatie of verandermanagement
Interim Executives
  • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring, bij voorkeur in een senior managementrol
  • Je zoekt consultancyprojecten binnen een specifieke branche, functionele expertise of functie zoals Interim CFO, Interim HR Director, Interim Head of Operations

Sluit je aan bij Malt Strategy en ontgrendel boeiende projecten, afgestemd op jouw expertise.

Veelgestelde vragen

Toch nog vragen? Neem dan even een kijkje bij de veelgestelde vragen. Het antwoord dat je zoekt staat er zeker tussen.

In de projectbriefing staan meestal al behoorlijk veel details, maar je kunt natuurlijk altijd direct met de klant communiceren als je aanvullende vragen hebt voor de start van een project.

Maak je profiel zo compleet mogelijk om je te onderscheiden van andere consultants. Ook de feedback van je vorige projecten en je gevraagde dagtarief zijn cruciaal in de keuze van de opdrachtgever voor een consultant.

Van tijd tot tijd kun je projectaanvragen ontvangen waar je op dat moment geen tijd of ruimte voor hebt. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan: stuur je project via het Business Referral programma naar Malt en ontvang 5% van het gefactureerde bedrag. Je leest er hier meer over.