Nieuwste artikelen

Lees
16 april 2024

Optimaliseer je profiel: kies de juiste vaardigheden om op te vallen

Het creëren van het ideale freelance profiel dat nauwkeurig je vaardigheden, expertise en dienstenaanbod weergeeft, is lastiger dan het lijkt. Sommige freelancers zijn vaak te bescheiden en laten essentiële vaardigheden weg die klanten zoeken. Anderen gaan te ver en noemen een overweldigend aantal competenties op. Het vinden van de juiste balans vereist enige nuance, maar maak je geen zorgen - dit artikel zal je door winnende strategieën leiden voor het selecteren van je profielvaardigheden.

Lees
15 april 2024

Drie belangrijke lessen voor bedrijven uit Malt's recentste rapport over freelancen in Europa

In een steeds veranderend economisch klimaat passen bedrijven voortdurend hun strategieën aan om te gedijen te midden van onzekerheid. Malt’s recente economische rapport werpt een verhelderend licht op de trends en verschuivingen in de freelance-sector in Europa voor het jaar 2024. Dit rapport, gebaseerd op onderzoek onder meer dan 5.000 freelancers en gesprekken met bedrijven in verschillende Europese landen, biedt een schat aan inzichten en waardevolle lessen voor bedrijven die de toekomst van werk willen omarmen. Bij Malt geloven we dat het essentieel is voor bedrijven om zich te blijven aanpassen aan deze verschuivingen en de toekomst van werk tegemoet te treden. Ontdek nu alvast drie krachtige lessen uit het rapport, en geef je bedrijf een voorsprong met het verfijnen van wervingsstrategieën, bouwen van hybride superteams en aangaan van duurzame samenwerkingsverbanden met freelancers, waardoor je veerkrachtig en concurrerend blijft te midden van de uitdagende economische omstandigheden.

Freelancers regelen hun pensioen
Lees
4 april 2024

Waarom je als freelancer je pensioen goed moet regelen

Als freelancer heb je vaak geen werkgever die een pensioenregeling voor je heeft getroffen. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het regelen van je pensioen. Dit is belangrijk omdat je op deze manier zorgt voor financiële zekerheid op latere leeftijd. Je wil immers niet afhankelijk zijn van alleen de AOW-uitkering, die niet altijd voldoende is om de levensstijl te bieden waar je van droomt. Ook al lijkt het regelen van je pensioen niet altijd het meest boeiende onderwerp, het is een belangrijke stap om een basis te leggen voor een leven vol kansen en fijne momenten!

Lees
2 april 2024

Heroverwegen van klantreizen in het tijdperk van Kunstmatige Intelligentie

AI baant de weg voor ongekende hyper-personalisatie van de klantenervaring, maar stelt ook immense uitdagingen op het gebied van training, ethiek en regulering voor de duurzame adoptie ervan. Ontdek meer in dit artikel na ons Smalt Talk evenement.

IA
Nederlandse freelancer als drijvende kracht achter innovatie
Lees
13 maart 2024

Drie essentiële inzichten: de rol van Nederlandse freelancers in innovatie

In een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds dynamischer wordt en de behoefte aan flexibiliteit toeneemt, heeft het freelance landschap in Nederland een indrukwekkende groei doorgemaakt. Steeds meer professionals kiezen ervoor om hun expertise in te zetten als zelfstandige, en hun bijdrage aan innovatie en economische ontwikkeling is onmiskenbaar. Bij Malt hebben we deze trend nauwlettend gevolgd en zijn we blij om ons recent uitgebrachte e-book, “Freelancers: de flexibele kracht achter innovatie“, te presenteren. Met deze drie essentiële inzichten uit het e-book krijg jij alvast een voorproefje en geef je jezelf een voorsprong in het gebruik van innovatie voor jouw carrière.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Tips, trends, nuttige gidsen... ontvang onze laatste berichten rechtstreeks in je inbox.

Abonneren
Lees
8 maart 2024

Freelancers: vijf tips om je klanten te behouden

Ontwikkel een retentiestrategie om je klanten te laten zien dat zij er veel voordeel bij hebben om regelmatig met je samen te werken.

Lees
8 maart 2024

Word je eigen klantensuccesmanager

Als freelancer houdt je werk niet op aan het einde van een project. Het opbouwen van een langetermijnrelatie met je klanten moet een integraal onderdeel van je activiteiten zijn!

Freelancer
Lees
23 februari 2024

Malt's Freelance Productnieuws van februari

Malt introduceert vier nieuwe functies om het profiel van freelancers te verbeteren: het tonen van eerdere samenwerkingen voor meer vertrouwen, gepersonaliseerde tariefaanbevelingen voor eerlijke prijsstelling, eenvoudige tekst opmaak voor aantrekkelijke profielen en een beter zicht op de voortgang van hun betalingen. Lees verder om meer te ontdekken over de nieuwste verbeteringen van Malt die tot doel hebben de freelance-reis te vereenvoudigen.

Freelancer
Product News
Lees
8 februari 2024

Beheersing van AI voor freelance succes

In het licht van de digitale revolutie en de opkomst van AI, welke vaardigheden zullen cruciaal zijn voor de toekomst van werk? Ontdek de geheimen om relevant en productief te blijven in een voortdurend veranderend professioneel landschap. Verken de vaardigheden van morgen!

Tech
AI
Lees
23 januari 2024

Onze best practices om kansen te krijgen op Malt Strategy

Lees meer over onze best practices met betrekking tot het optimaliseren van jouw profiel, het bijwerken van je beschikbaarheid en het beantwoorden van vacatures op Malt Strategy.

Malt Strategy
Consultant
Profiel Malt Strategy
Lees
23 januari 2024

Maak gebruik van uw expertise: Word lid van de Malt Strategy community

Malt Strategy is ontstaan uit de fusie tussen Malt en Comatch en is dé community voor top consultants en interim-managers. Ontdek meer over deze nieuwe community, maar ook hoe en waarom je er lid van zou moeten worden.

Malt Strategy
Profiel Malt Strategy
Consultant

Abonneer je op onze nieuwsbrief