Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Yaell!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Yaell om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Yaell Van Dingenen

Grafisch Ontwerper & brand designer

Kan reizen naar Herentals

 • 51.1765
 • 4.83626
 • Indicatief tarief €450 / Dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Yaell hebt geaccepteerd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Yaell hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Herentals, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Herentals en 50 km rondom

Voorkeuren

Sector
 • Architectuur & stedenbouwkunde
 • Cultuur
 • Detailhandel
 • Gezondheid & Wellness
 • Horeca
+13 andere

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (45)

Yaell in het kort

Als brand builder zorg ik ervoor dat klanten zowel online als offline met de juiste branding en tools hun doelpubliek bereiken. Ik werk voornamelijk als grafisch vormgever, fotograaf en social media strategist voor verschillende klanten. Daarbij is meestal ook een strategische marketing aanpak vereist en die kan ik dan ook bieden door mijn opleiding Brand Management aan Vlerick Business School.

Ik draag brand values hoog in het vaandel en vind het belangrijk om de huisstijl van een merk te respecteren in online- en offline communicatie. Dus zal ik er steeds naar streven om vanuit grafisch oogpunt een bedrijf of merk op de juiste manier te representeren.

Van 2016 tem 2019 werkte ik vier jaar als visuele vormgever bij het Belgische keramiekbedrijf D&M deco.
Als vormgever was ik verantwoordelijk voor de opmaak van de catalogus, brand identity en de website, hun voornaamste verkoopstools.

Na deze leerschool was het tijd voor een solo-traject als studio gespecialiseerd in Brand strategy & identity. Ondertussen bestaat Studio Yaell al 2,5 jaar en heb ik al een mooi traject afgelegd. Als studio kan ik optimaal tijd nemen voor mijn klanten en deze ontzorgen. Ik volg van begin tot einde het volledige project met hart
en ziel op. Ook als freelancer kan ik heel wat betekenen. Zo werk ik nu 12 uur in de week bij Stramien, een architectenbureau, als social media & pr strategist. Voor Studio-360 werkte ik als productfotograaf, voor deze klant had ik geen vaste uren in de week, maar werd ik geboekt in drukkere periodes.
Als Studio werk ik voor mijn klanten aan hun branding en digitale strategie. Mijn doel is om stijlvol en mooi werk te maken met oog voor detail en inspirerend werk waarin functie en emotie als even belangrijk worden ervaren. Het betreft grafisch werk met een persoonlijke stijl die vooral de juiste boodschap overbrengt. Zo volg ik trends op de voet en kijk ik ook naar concurrenten en inspirerende boeken en magazines.

Portfolio

Werkervaring

Ademloos vzw

Verenigingen & vakbonden

Communicatie verantwoordelijke  - Als freelancer

Antwerpen, België

november 2021 - Vandaag (8 maanden)

Voor Ademloos werk ik als communicatie verantwoordelijke. Ik verzorg de communicatiestrategie, e-mailmarketing, website en sociale media. Daarnaast zorg ik ervoor dat er meer doelpubliek wordt aangetrokken om bij de vzw aan te sluiten

Studio Yaell

Cultuur

Founder of Studio Yaell  - Als freelancer

Antwerp Area, Belgium

september 2019 - Vandaag (2 jaren en 10 maanden)

Experienced Visual Designer & marketing strategist with a demonstrated history of working as a graphic designer in the interior and design industry. Skilled in creative concept design, (re)branding, social media content and marketing. Specialized in print, visual identity, strategic company identity, photography and social media. And for the more creative part I sometimes work as an Illustrator with Procreate.

Stramien architectuur & ruimte CV

Architectuur & stedenbouwkunde

Social Media Designer & communicatie  - Als freelancer

Antwerp, Belgium

oktober 2021 - Vandaag (9 maanden)

Social media strategy and content maker

Studio 360

E-commerce

Freelance fotograaf  - Als freelancer

Antwerpen, België

november 2019 - september 2021 (1 jaar en 10 maanden)

Productfotografie
Sfeerfotografie
Set-dressing

Aan tafel

Vermaak & vrije tijd

Founder of Aan tafel  - Als freelancer

Herentals, Flemish Region, Belgium

februari 2020 - september 2021 (1 jaar en 7 maanden)

Online shoppen van mooie spullen voor je tafel? Of een volledig pakket huren om je gasten te voorzien van servies, bestek en tafel decoratie in een thema? Dat is het idee achter Aan tafel. Dus waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Voor je volgende etentje, familiefeest of gewoon-zomaar-gezellig-aan-tafel, bestel je een heel pakket tafeldecoratie tot 24 personen bij Aan Tafel. Van het bestek tot de bloemen, zelfs het juiste aantal theelichtjes voor de kaarsenhouders hebben we geregeld.

D&M depot

Luxegoederen

Marketing and graphic design

Antwerp Area, Belgium

maart 2016 - augustus 2019 (3 jaren en 5 maanden)

- Opmaak van klantgericht, commercieel drukwerk: catalogus, krant, postkaarten, brochures, posters voor beurzen en winkels, verpakkingen, visitekaartjes, POS-materiaal - Digitale opmaak: website, brochures, logo’s, illustraties van producten - Fotografie van producten, zowel sfeerfoto’s als packshots - Opmaak Advertenties: Bloem&blad, Fleurmagazine - Digitale marketing en communicatie: opvolgen influencers + pers - Maandelijkse nieuwsbrieven in Campaignmonitor - Sociale media: Facebook & Instagram - Opbouw van beurzen en styling producten van A tot Z: Maison & Objet Paris, Ambiente Frankfurt

Instapharma

Website Manager

Antwerpen

september 2015 - februari 2016 (5 maanden)

Manager van Instapharma. Job-omschrijving: - Grafisch design: onderhouden banners en huisstijl - Reclame - Social media - Beheer bestellingen - Klantenbeheer - Webshop backoffice beheer - Magento beheer

choco - Choco

Internship

februari 2014 - februari 2014

Opleidingen