Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Vincent!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Vincent om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Vincent Lelieveld

Kwaliteitsmanagement, HSE, lean six sigma

Kan reizen naar Veghel

 • 51.615017
 • 5.545228
 • Indicatief tarief € 750 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Vincent hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft de afgelopen 7 dagen bevestigd fulltime beschikbaar te zijn.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Vincent hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Veghel, NB, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Veghel en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
Liever:
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Vermijd:
≤ 1 week
Sector
 • Automobiel
 • Civiele techniek & bouwkunde
 • Consultancy & auditing
 • Detailhandel
 • Energie
+11 andere
Bedrijfsomvang
Liever:
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen
 • 50 - 249 personen
Vermijd:
 • 1000 - 4999 personen
 • ≥ 5000 personen

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (28)

Vincent in het kort

Samen met bedrijven bouwen aan structuur en systemen om zich continu te verbeteren en doelen te bereiken, op de korte en de lange termijn. Ondersteunend in vraagstukken op gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en MVO en helpen om risico’s te beheersen en kansen te benutten. Interim of periodiek/structureel en waar nodig inclusief gewenste certificeringen en trainingen van medewerkers.

Werkervaring

Chronox

Consultancy & auditing

Freelance adviseur en expert  - Als freelancer

Veghel, NB, Nederland

februari 2022 - Vandaag (10 maanden)

Samen met bedrijven bouwen aan structuur en systemen om zich continu te verbeteren en doelen te bereiken, op de korte en de lange termijn. Ondersteunend in vraagstukken op gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne, milieu en MVO en helpen om risico’s te beheersen en kansen te benutten. Interim, periodiek/structureel of op projectbasis en waar nodig inclusief gewenste certificeringen en trainingen van medewerkers.
Portfolio: ISO 9001, 14001, 26000 en 45001, VCA**, VCU, MVO Prestatieladder, FSC, PEFC, QA/QC conform diverse BRL-, TÜV- en EN-normen, PDCA, HLS en beleidsvorming, -voering en leiderschap en betrokkenheid, Kaizen (SEA/SGA), Lean six sigma, green/black belt, CE-markering, RI&E, TRA, VGM-plannen, Arbeidsomstandighedenbesluit, wet- en regelgeving en compliance toetsen, BHV organisatie en calamiteiten, energiebesparende maatregelen, PGS, activiteitenbesluit en -regeling milieubeheer, AVG en GDPR.

Kingspan Unidek

Groothandel

Manager Kwaliteit

Gemert, Netherlands

januari 2022 - juni 2022 (5 maanden)

Volledig beheer en verantwoordelijkheid voor het kwaliteitsbeleid en -systeem van de Business Unit Panels. Bepalend in het volledig controleregime voor alle productie. Initiëren van verbeterprojecten (SEA's, SGA's, green- en black belt) voor kostenreductie, optimalisatie en OEE-verbetering. Tevens verantwoordelijk voor alle productcertificering, reclamaties en compliance.

Omniplast B.V.

Groothandel

HSEQ manager

september 2019 - januari 2022 (2 jaren en 4 maanden)

Beheer van alle activiteiten rond kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Aansturing en opleiding van alle kwaliteitsmedewerkers, opvolgen van klachten van klanten en interne afkeuren, beheer controleregime en oplossen van vraagstukken. Ook verantwoordelijk voor alle productcertificering, veiligheid en gezondheid van medewerkers, voldoen aan wetgeving en milieuaspecten.

Janssen-Fritsen

Detailhandel

Quality Engineer QA/QC

Helmond, Netherlands

augustus 2012 - maart 2019 (6 jaren en 7 maanden)

Eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van producten en diensten. Kwaliteitscontrole borgen intern en extern, van leverancier tot installatie en after sales. Klachtenopvolging, en -afhandeling van externe klachten en interne afkeuren. Analyse en periodieke rapportage klachten, kwaliteit en genomen maatregelen naar alle medewerkers. Dossiervorming voor normconformiteit borgen en uitgeven van certificaten. Opzet en onderhoud van het managementsysteem op basis van ISO 9001, ISO 14001, VCA*, MVO Prestatieladder, FSC en PEFC. Uitvoeren interne audits, organiseren en leiden externe audits, management reviews, compliance toetsen en klanttevredenheidsonderzoeken. Trainingen en toolboxmeetings over veiligheid. Rapportage naar directie en medewerkers over prestaties, klachten, vorderingen en incidenten. Opzetten VGM deelplannen en werkplekinspecties.

Wax Art Studio the Netherlands

Detailhandel

Full-Colour Editor

mei 2008 - juli 2013 (5 jaren en 2 maanden)

Opleidingen

Diploma's