Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Tom!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Tom om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Tom Clabots

Fotograaf, videomaker, video-editor & Colorist

Kan reizen naar Antwerpen

 • 51.2211
 • 4.39971
 • Indicatief tarief €680 / Dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Tom hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Tom hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Antwerpen, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Antwerpen en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (7)

Tom in het kort

Heb je een cool idee voor een fotoshoot of video, maar geen idee hoe eraan te beginnen? Nood aan foto’s en video’s die perfect aansluiten bij de identiteit van je bedrijf of merk? Of ben je gewoon op zoek naar iemand die je kan fotograferen zoals je bent, in je essentie.

Say no more! Bij mij kan je terecht voor alles wat te maken heeft met fotograferen, retoucheren, filmen, monteren, motion design en sound design. Grotere projecten begeleid ik van start tot finish: van de eerste concepten tot het afleveren van een afgewerkte foto, album of video.

Ik werk al 10 jaar als fotograaf en videomaker en mijn passie ligt bij brand photography & videos. Waarom? Omdat ik hou van ijzersterke verhalen. Mooie beelden zonder story, zijn zoals een oven zonder koekjes: ‘gebakken lucht’. Het is mijn missie om het verhaal achter mensen en merken visueel duidelijk te maken. Van een intiem portret tot een full-blown editorial voor een kledingmerk, elk beeld vertelt een verhaal. Dat verhaal leg ik graag samen met mijn klanten vast op beeld.

Ik heb al gewerkt voor grote namen zoals Red Bull, Tomorrowland, Outlook Festival, Nivea en Schweppes, maar evengoed voor jonge start-ups/ondernemers die pakweg toffe head shots nodig hadden. Check mijn portfolio!

Portfolio

Werkervaring

Bolder Beer

Voedselindustrie

Brand fotograaf & video maker  - Als freelancer

Antwerpen, België

januari 2022 - Vandaag (5 maanden)

Ik voorzie de fotografie en video content voor Bolder Beer. Een Antwerps gebrouwen blond bier dat zich momenteel op een grotere markt wil kunnen inzetten. Ik heb samen met Bolder hun brand story uitgeschreven en daarop en marketing plan uitgewerkt dat coherent is met hun brand strategie. Elke maand shooten we nieuwe key-visuals voor hun campagnes online.

Trix

Cultuur

In-house fotograaf  - Als freelancer

Antwerpen, België

maart 2017 - Vandaag (5 jaren en 4 maanden)

ik maak deel uit van de in-house fotopool van Muziekcentrum Trix. Hier shoot ik meermaals per maand een aantal shows in de zaal, club, bar en cafe van de venue die ze kunnen gebruiken voor hun social media en expo's

Opleidingen