Eindelijk is het zover, Malt is nu ook actief in ‪Nederland‬‪🇳🇱‬!
Word één van onze eerste gebruikers en profiteer van gepersonaliseerde begeleiding door hier een profiel aan te maken of door gratis een zoekopdracht uit te voeren vanaf de startpagina.
Indien je vragen hebt neem dan contact met ons op via [email protected]

Welkom op het Malt-profiel van Tim!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Tim om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Tim Puttenaers

Administratieve Allrounder

Kan reizen naar Kwaadmechelen

 • 51.1018
 • 5.14836
 • Indicatief tarief €125 / Dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Tim hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Tim hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Kwaadmechelen, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Kwaadmechelen en 10 km rondom

Checklist

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Frans

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Basiskennis

Vaardigheden  (11)

Tim in het kort

Mensen helpen en iets voor hen kunnen betekenen, daar krijg ik ongelooflijk veel voldoening van! Zoek jij administratieve allrounder? Contacteer me en ik fix dat!

Sinds ongeveer 3 jaar werk ik als freelancer en personal assistant voor een succesvolle ondernemer. Mijn taken gingen heel breed: van het organiseren van opleidingsevents voor 200 personen tot reisplannen voor vakanties en business trips. Daarnaast deed ik ook betalingen en het onderhoud van portaalsite voor organisatie van meer dan 2000 personen. In een periode van 2 jaar nam ik ook de administratie van een sportclub op mij, inclusief facturatie en contracten.
In dezelfde periode richtte ik een online community waarin we mensen coachen naar betere gewoontes om zich goed in hun vel te voelen. Zo groeide mijn kennis in Zoom, Canva, Wix en nog andere applicaties enorm.

Van opleiding ben ik industrieel ingenieur chemie en gedurende 17 jaar was ik aan de slag in verschillende sales en projectfuncties in diverse industrieën. Ik spreek vlot Frans, Engels en een woordje Duits.