Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Tamara!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Tamara om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Tamara Markus

Voice-over, dagvoorzitter, actrice, presentatrice

Kan reizen naar Amsterdam

 • 52.37243
 • 4.89973
 • Indicatief tarief € 900 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Tamara hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 4 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 4 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Tamara hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amsterdam, NH, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Amsterdam en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
Liever:
≤ 1 week
Vermijd:
≥ 6 maanden
Sector
 • Cultuur
 • Film & audiovisueel
 • Onderwijs & e-learning
 • Pers & media
 • Vermaak & vrije tijd

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (8)

Tamara in het kort

Sinds januari 2014 ben ik ingeschreven bij de KvK na een danscarrière van 13 jaar. Ik werk sinds die tijd als Zzp-er in de media- en theaterwereld in veel verschillende functies. Voor de schermen als actrice, voice-over, dagvoorzitter of presentatrice en achter de schermen als redacteur en producer. Ook heb ik tijdelijk in de sales gewerkt. De verscheidenheid aan activiteiten versterken elkaar enorm. Als voice-over zijn alle lessen die ik als acteur gehad heb op het gebied van stem en tekstbehandeling een enorm voordeel. En als dagvoorzitter en presentatrice is het maar wat handig dat ik als redacteur gewend ben om te graven in onderwerpen en interviews voor te bereiden. Door al die verschillende werkzaamheden blijft mijn werk ontzettend leuk en afwisselend en krijg ik enorm veel energie van mijn werk.

Portfolio

Werkervaring

Dagvoorzitter voor verschillende events voor b.v. Europort, de KNB en de Federatie Medisch Specialisten

Pers & media

Dagvoorzitter, moderator, gespreksleider, interviewen  - Als freelancer

november 2011 - Vandaag (11 jaren en 3 maanden)

Als dagvoorzitter vind ik het belangrijk om ervoor te zorgen dat het event waardevol en inhoudelijk is. En dat het publiek het gevoel heeft dat ze echt het gesprek aan kunnen gaan en met waardevolle informatie naar huis keren. Daarnaast moet het ook inspirerend en gewoonweg leuk zijn. Ik stel geïnterviewden graag op hun gemak en zorg dat de sfeer in de zaal goed is.
Interviewen Presenteren interviews interview

Verschillende productiebedrijven (traintool, Faculty of skills, Let's Learn, Warp, Watch2learn, Kleurrijker en Scenarios4summits)

Film & audiovisueel

Presentatrice en actrice  - Als freelancer

september 2009 - Vandaag (13 jaren en 5 maanden)

Ik werk als actrice voor zeer uiteenlopende corporate videoproducties. Zowel in het Engels als Nederlands. Ik ben zeer ervaren met autocue maar leer ook makkelijk flinke stukken lastige tekst. Daarnaast word ik met mijn Internationale look vaak ingezet als karakter van verschillende nationaliteit. O.a. Arabisch, Mediterraan, Hindoestaans en Roma.
Presenteren Video Videografie Videojournalist Interviewen interviews interview

Hotel Wonderland

Cultuur

Freelance actrice  - Als freelancer

Zaandam, Netherlands

september 2021 - mei 2022 (8 maanden)

October 2016 - Present (6 years 2 months) Netherlands Hotel Wonderland Actrice September 2021 - May 2022 (9 months) Zaandam Hotel Wonderland is een grootschalig immersief theaterproject. De Britse theatergroep Punchdrunk is een van de belangrijkste pioniers op het gebied van immersief theater, van hun voorstelling Sleep No More werden remakes in New York en Shanghai gemaakt. Voor de ontwikkeling van Hotel Wonderland werd nauw samengewerkt met het Amerikaanse Cinereal Productions, opgericht door acteurs van Sleep No More. De voorstelling heeft een open world­-narratief: als toeschouwer ben je vrij om door de verschillende ruimtes rond te dwalen, waar je uiteenlopende personages ontmoet die elk een eigen ontwikkeling doormaken.

Opleidingen