Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Suzanne!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Suzanne om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Suzanne Brockotter

Event Manager met Horeca en Communicatie ervaring

Kan reizen naar Aalten

  • 51.923874
  • 6.57899
  • Indicatief tarief € 450 / dag
  • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Suzanne hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Suzanne hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Aalten, GE, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Aalten en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

  • Engels

    Volledige professionele capaciteit

  • Duits

    Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (9)

Suzanne in het kort

Ik ben een creatieve regelnicht, zodra er iets geregeld moet worden beginnen bij mij alle radartjes te draaien en de energie te stromen. Binnen no time beginnen de eerste plannen vorm te krijgen en ben ik al aan het bedenken wat er eerst geregeld moet worden, welke partijen allemaal ingeschakeld moeten worden en wanneer de eerste deadline gesteld moet worden. Organiseren zit in mijn bloed en mijn grootste kracht is dat ik bij elk aspect van de organisatie kan ondersteunen en het event echt van begin tot eind kan opzetten. Door mijn Communicatie opleiding en ervaring kan ik bij de briefing al kritisch meedenken over de boodschap die overgebracht moet worden, de doelgroep waarop ingespeeld moet worden en kan ik ook creatief meedenken over de uitingen die daarvoor ingezet kunnen worden. Daarnaast weet ik door mijn Horeca opleiding en ervaring alles van goed eten, drinken, wat er allemaal nodig is om een evenement goed te laten draaien en wat er nodig is om de klanten/gasten helemaal tevreden naar huis te laten gaan.

Ik ben sociaal, communicatief sterk en heb een natuurlijke manier van leiding geven. Ik kan snel overzicht krijgen van alles wat er gebeuren moet, maar kan ook gemakkelijk in detail treden. Daarnaast ben ik erg perfectionistisch en heb ik vele verantwoordelijkheidsgevoel dus alleen als de klant totaal tevreden is ben ik dat ook.

Werkervaring

Colubris Cleantech

medewerkster Marketing, Communicatie & Secretariaat

Winterswijk, Netherlands

augustus 2019 - Vandaag (2 jaren en 10 maanden)

Karpi B.V.

Online marketeer

Aalten, Netherlands

november 2017 - april 2019 (1 jaar en 5 maanden)

Bee Academy Nederland

Trainee

Tiel, Netherlands

oktober 2017 - april 2018 (6 maanden)

Trainingship voor online marketeer.

MAREL MEAT - Durand International

Administratief medewerker

Lichtenvoorde, Netherlands

juni 2017 - oktober 2017 (4 maanden)

Werkzaamheden bestonden uit het boeken van vluchten, hotels, taxi's en dergelijke voor Marel medewerkers. Daarnaast ook een deel uren administratie erbij gedaan.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Afstudeer stagiaire

Arnhem, Netherlands

februari 2016 - juni 2016 (4 maanden)

Vijf maanden onderzoek gedaan naar wat de medewerkers van het Service Bedrijf van de HAN nodig hadden qua communicatie om mee te kunnen in het veranderproces naar zelforganiserende teams en een communciatieplan/ advies voor geschreven.

LOC7000

Projectspecialist

Lochem, Netherlands

juli 2015 - augustus 2015 (1 maand)

7 maanden Projectspecialist juli 2015 - augustus 2015 (2 maanden) Lochem Organiseren van de food kant van verschillende grote festivals zoals Lowlands, Concert at Sea, Bevrijdingsfestival Haarlem en North Sea Jazz. Daarnaast ook de externe communicatie vanuit LOC7000 naar de cateraars georganiseerd voor elk festival en als eindproject ook tevens de communicatie van de medewerkers van LOC7000 naar de cateraars toe onderzocht.

café/ restaurant 't Weurden

Fulltime medewerkster bediening

Winterswijk, Netherlands

april 2010 - mei 2011 (1 jaar en 1 maand)

Werkzaam in de bediening en open- en afsluitwerkzaamheden

Landal GreenParks

Stagiair

6961 LB Coldenhove, Netherlands

september 2009 - juni 2010 (9 maanden)

Eerbeek/ Landal Greenparks Coldenhove Werkzaam in de keuken en bediening. Daarnaast ook aansturen van collega's, open- en afsluitwerkzaamheden. Ook het maken van roosters en planningen werd later als één van mijn werkzaamheden toegevoegd.

Dancing bar de Skihut

Barpersoneel

Winterswijk, Netherlands

februari 2008 - september 2009 (1 jaar en 7 maanden)

Bar werkzaamheden en later ook roosters maken, bestellingen doen en open en afsluitwerkzaamheden.

Grand café de Vleugel

Parttime medewerkster bediening

Winterswijk, Netherlands

oktober 2005 - februari 2008 (2 jaren en 4 maanden)

Bedieningswerkzaamheden Grand cafe de Vleugel Afwasser november 2004 - oktober 2005 (1 jaar) Winteswijk Afwassen en keuken werkzaamheden Opleiding

Opleidingen