Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Mientje!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Mientje om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Mientje Buytaert

Grafisch ontwerper

Kan reizen naar Meise

 • 50.9341
 • 4.3287
 • Indicatief tarief € 500 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Mientje hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Mientje hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Meise, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Meise en 30 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
Sector
 • Detailhandel
 • Gezondheid & Wellness
 • Kunst & ambachten
 • Luxegoederen
 • Medische sector
+16 andere
Bedrijfsomvang
Liever:
 • 1 persoon
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen
 • 50 - 249 personen
Vermijd:
 • 1000 - 4999 personen
 • ≥ 5000 personen

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Frans

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden (17)

Mientje in het kort

Hi, ik ben Mientje, freelance grafisch ontwerper met een boon voor logo's en branding.

Sinds 2018 ondersteun ik met Studio Hermine ondernemers om een sterk merk neer te zetten, door meer impact te creëren met hun visuele identiteit. Als freelancer help ik op dit moment al een aantal spelers uit uiteenlopende sectoren: vastgoed, voeding, bouw, retail, ... Samenwerkingen waar ik stuk voor stuk veel plezier en voldoening uit haal!


WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT:

- Drukwerk: folders, flyers, affiches, banners, visitekaartjes, briefhoofden voor offertes en facturen, ... dit van concept tot volledig afgewerkt product (conform de gevraagde huisstijl).
- Online: opmaak social media posts of templates, banners voor je website of nieuwsbrief, advertenties, keynote & presentatie-ontwerp, ...
- Logo & branding: op basis van de nodige input ga ik aan de slag om een logo en volledige huisstijl te (her)ontwerpen die 100% bij de klant past.


WAAROM SAMENWERKEN MET MIJ:

- Eén vast & betrouwbaar aanspreekpunt voor al je grafische 'shizzle'.
- Ik werk graag samen met gedreven ondernemers.
- Ik denk in beelden en heb daardoor weinig woorden nodig om te weten wat jij als klant bedoelt.

Portfolio

Werkervaring

Studio Hemine

Digitaal bureau & IT-consultancy

Zaakvoerder - Ontwerper

Meise, VB, België

september 2018 - Vandaag (4 jaren en 6 maanden)

Onder de naam Studio Hermine help ik ondernemers een sterk merk neer te zetten, door meer impact te creëren met hun visuele identiteit (logo & branding). Wil jij opvallen tussen al je concurrenten? Herkenbaarheid creëren van je merk? Klanten aantrekken die écht bij jou en je merk passen? Dan ben je bij Studio Hermine aan het juiste adres.

Studio Hermine staat steeds voor een heldere, toch speelse en sterk communicatieve stijl.

Petite Hermine

Digitaal bureau & IT-consultancy

Zaakvoerder - Ontwerper

Meise, VB, België

september 2018 - Vandaag (4 jaren en 6 maanden)

Petite Hermine is een afdeling binnen Studio Hermine, die helemaal in het teken staat van gelegenheidsdrukwerk naar aanleiding van geboortes. Hier kan je terecht voor uniek en op maat gemaakt geboortedrukwerk, gepersonaliseerde posters/stickers, ... en nog veel meer.

Semper

Onderwijs & e-learning

Docent

Meise, VB, België

december 2016 - september 2017 (9 maanden)

Gedurende deze periode gaf ik Nederlands aan (jong)volwassen anderstaligen. Doordat de cursisten geen gemeenschappelijke taal spraken, kwam mijn ervaring in de grafische vormgeving hier enorm van pas om alles op een heel visuele, universele manier aan bod te laten komen. Na deze verrijkende ervaring is het idee ontstaan om van start te gaan als zelfstandig grafisch ontwerper, omdat het toch duidelijk werd dat mijn hart écht binnen die sector ligt.
Teaching

Key Estate

Vastgoed

Grafisch Ontwerper

Groot-Bijgaarden, VB, België

september 2014 - september 2016 (2 jaren)

Bij Key Estate, een Belgisch vastgoedbedrijf gespecialiseerd in commercieel vastgoed, stond ik in voor administratieve taken en aanvullende grafische opdrachten. Zo nam ik de uitwerking van alle drukwerk (brochures, flyers, folders, ...) en online communicatie (nieuwsbrieven, website, mailings, ...) voor mijn rekening. Klantgerichtheid en professionaliteit stonden hierbij steeds centraal.

Promocenter / Verde

Detailhandel

Design & product developer

Groot-Bijgaarden, VB, België

september 2011 - september 2014 (3 jaren)

Als design en product developer bestond mijn taak uit het zelfstandig creëren, presenteren en technisch uitwerken van permanente displays en signalisaties. Vanuit een briefing van de sales werd er in een eerste fase een kritisch analyse gemaakt van de wensen van de klant en werd vervolgens naar een geschikte oplossing gezocht. Dit omvatte het mee uitdenken van verschillende concepten aan de hand van 3D-modelling software. Het grafisch presenteren als ook de prototyping kwamen in een volgende fase aan bod. Binnen deze functie heb ik heel wat boeiende projecten ontwikkeld voor uiteenlopende klanten, zoals bijvoorbeeld: Neutrogena, Yves Saint Laurent, Duval Guillaume, L’Oreal, Johnson & Johnson, Telenet, Henkel, Nestle, Royal Canin, Bosch, Ici Paris XL, Pronails, Leonidas (interieur en exterieur), ...

iVox Tools

Softwareproductie

Product Manager

Leuven, VB, België

september 2010 - september 2011 (1 jaar)

Tijdens deze periode nam ik de leiding over de ontwikkeling van innovatieve en interactieve web applicaties in opdracht van het moederbedrijf iVOX, een online marktonderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in kwaliteitsvolle dataverzameling en het opleveren van heldere, transparante onderzoeksresultaten. Op unieke wijze werd ook sociale media in deze projecten geïntegreerd. Naast de eigenlijke conceptontwikkeling en de grafische uitwerking (zowel back als front office), bestond mijn functie erin om de communicatie tussen de klanten en de programmeurs vlot te laten verlopen en de planning nauwgezet in het oog te houden. De op deze manier ontwikkelde applicaties werden vervolgens ingezet bij verschillende soorten projecten: onderzoek, market- ingcampagnes, beleidsvoorbereidend werk, etc. Eén van de meest gekende applicatie is hoogstwaarschijnlijk ‘De Stem van Vlaanderen’. Samen met het Nieuwsblad en VTM sloeg iVOX TOOLS hier de handen in elkaar om de grootste stemtest voor de gemeenteverkiezingen van 14 oktober 2012 uit te werken.

Opleidingen