Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Stijn!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Stijn om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Stijn Vertommen

Illustrator en Grafisch Ontwerper

Kan reizen naar Mechelen

 • 51.0281
 • 4.48035
 • Tarief Op aanvraag
 • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Stijn hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Stijn hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Mechelen, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Mechelen en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Frans

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (7)

Stijn in het kort

Ik ben van opleiding tekenaar met een focus voor sequentiële verhaalvertelling zoals in strips en graphic novels. Aan de hand van beeld en tekst verhalen presenteren op een manier die in andere media niet mogelijk zijn of dezelfde charme missen. Het medium beeldverhaal is een van de meeste onderschatte in onze populaire cultuur en dat is zonde.
Met meerde beelden kan je dus een verhaal vertellen. Maar ook met een enkel beeld is dit mogelijk. Een krachtige impressionante illustratie kan een volledig verhaal vertalen naar éen afbeelding. Een uitdaging waar ik evenzeer voor open sta.
Met ervaring in drie prominente Adobe programma’s (Photoshop, Indesign, Illustrator) ben ik ook competent om als grafisch ontwerper te werk te gaan. Wanneer je graag iets wilt vormgeven of een lay-out laten opmaken kan ik jou ten dienste staan.
Met een sterk oog voor detail en een nette werkmethode streef ik naar een product dat professioneel oogt en aan een hoge resolutie aangeboden kan worden.

Ik publiceerde vorig jaar onder het mom van mijn masterproef mijn eerste beeldverhaal: ‘Het Morgenland’. Deze proef was een enorm experiment waar ik enorm veel bijgeleerd heb.
Al de ervaring dat ik bij mijn vorig werk heb opgedaan neem ik nu met me mee op weg naar een nieuw project, waar ik onlangs aan begonnen ben.

Dit ben ik, heel beknopt samengevat. Graag zou ik nog laten weten dat ik een hele flexibele werker ben en dusdanig met duidelijke instructies mij zeker kan aanpassen aan de wensen van een klant als u zou denken dat mijn profiel toch niet helemaal aansluit bij wat u graag zou willen zien.
Al hoop ik dat het tegenovergestelde waar is.

Stijn

Portfolio

Werkervaring

Het Morgenland

Kunst & ambachten

Het Morgenland

Brussel, België

september 2020 - juni 2021 (9 maanden)

Gedurende een jaar lange periode gewerkt aan éen verhaal dat fungeerde als mijn masterproef. Gepubliceerd onder eigen behoud.

Opleidingen