Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Stijn!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Stijn om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Stijn Meul

Cybersecurity consultant

Kan reizen naar Sint-Katelijne-Waver

 • 51.0699
 • 4.5322
 • Indicatief tarief € 950 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Stijn hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 4 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 4 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Stijn hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Sint-Katelijne-Waver, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Sint-Katelijne-Waver en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Frans

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden (18)

Stijn in het kort

Hallo ik ben Stijn! Ik ben een freelance security consultant. Ik heb meer dan 7 jaar ervaring in de publieke, financiële en telecom sector.

Ik ben afgestudeerd als elektrotechnisch ingenieur aan de KU Leuven en begonnen bij Accenture in 2014. Het gros van mijn expertise heb ik opgebouwd als onderdeel van Accenture BeLux security team als security manager.

Als je op zoek bent naar een gecertifieerd security architect (SABSA Chartered Foundation), een ervaren security officer of een consultant in toegangsbeheer (identity & access management IAM of privileged account management PAM) neem dan gerust even contact op.

Ik heb ervaring met projectbeheer en implementatie van CyberArk (PAM), SailPoint (IAM), Evidian (IAM) en BetaSystem Garancy (IAM). Daarnaast heb ik een brede kennis als security architect om een strategie, implementatieroadmap, investeringsnoden en een security policy voor een cybersecuritystrategie te ontwikkelen als gecertifieerd security architect (SABSA Chartered Foundation certified). Ik heb in het verleden reeds software ontwikkeld in Java, PHP, C en assembly. Kennis die ik het liefst toepas om organisaties bij te staan hoe ze veiligere software kunnen ontwikkelen (eerdere ervaring met SAST via HP Fortify).

Met mijn vlotte pen schreef ik in het verleden graag technische proposals en offertes voor (pre)sales activiteiten voor Accenture's cybersecurity team. In deze rol kwam ik vaak in contact met CISO en CIO profielen om hun belangrijkste securityrisico's in kaart te brengen en expliciet deze risico's te helpen accepteren of mitigeren.

Werkervaring

Accenture - ACCENTURE ORGANISATION

Consultancy & auditing

Security Consulting Manager

Brussel, België

januari 2014 - Vandaag (9 jaren en 2 maanden)

Als security consulting manager was Stijn verantwoordelijk voor het aansturen en verkopen van meerdere consultants bij klanten. Stijn was verantwoordelijk voor digital identity binnen Accenture BeLux. In deze rol verkocht hij identity en access management (IAM) en privileged account management (PAM) implementaties, trainde consultants en ontwikkelde strategiën voor klanten. Daarnaast was Stijn verantwoordelijk voor alle recrutering van nieuwe security consultants bij Accenture. In deze rol groeide Stijn het team van 30 naar 60 voltijdse equivalenten op 3 jaar tijd.
identity and access management privileged account management vulnerability management network security Cybersecurity security architect security officer IAM PAM SABSA CISSP

Opleidingen

Diploma's