Malt Logo
Malt welcome

Welkom op het Malt-profiel van Stephan!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Stephan om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Stephan Moerman

Full-stack Developer
3 aanbevelingen
 • Voorgesteld tarief
  € 600 / dag
 • Werkervaring15+ jaar
 • Antwoordpercentage100%
 • Antwoordtijd1 uur
De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Stephan hebt geaccepteerd.
Maak je selectie van freelancers
Voeg freelancers toe aan je selectie en neem direct contact met ze op!
Door contact op te nemen met tot 6 freelancersverdubbel je je kans om iemand te vinden voor de opdracht.
Locatie en reizen
Locatie
Rotterdam, ZH, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Rotterdam en omstreken (tot 50 km)
Checklist

Malt-handvest ondertekend

Het handvest bekijken
Geverifieerd e-mailadres
Sociale media
40Volgers
38Repos
58Gists
Talen
Categorieën
Zijn/haar profiel delen
Vaardigheden
Sector-expertise
Stephan in het kort
Werkervaring
 • Google
  CEO
  SOFTWAREPRODUCTIE
  september 1998 - Vandaag (25 jaren en 11 maanden)
  Menlo Park, CA, USA
  HTML CSS JS Photoshop

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

3 externe aanbevelingen
RV
CW
AL

Ralf Van Veen en 2 andere personen bevelen Stephan aan

Ralf Van VeenRV
Ralf Van Veen
Code23
10/5/2023
Als SaaS development agency met ons hoofdkantoor in de UK hebben wij Stephan als remote developer ingezet om ons te ondersteunen bij een opdracht voor Kahoot. Tijdens deze opdracht merkten wij vrijwel direct dat Stephan moeiteloos ingewikkelde technische uitdagingen confronteert en overwint.

Zijn diepgaande kennis van SaaS-ontwikkeling en zijn vermogen om snel en effectief te schakelen hebben ons project aanzienlijk verbeterd. Stephan toonde niet alleen technische bekwaamheid, maar ook een proactieve houding en een sterke betrokkenheid bij het succes van het project.

Wat Stephan onderscheidt, is zijn vermogen om complexe problemen op te lossen met creativiteit en efficiëntie. Hij werkte nauw samen met ons team, waardoor er een naadloze communicatie ontstond, ondanks de fysieke afstand. Zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige code en het begrijpen van onze specifieke behoeften waren opmerkelijk.

Bovendien was Stephan altijd op tijd met zijn deliverables en hield hij ons regelmatig op de hoogte van de voortgang. Zijn professionele aanpak en flexibiliteit maakten hem een waardevolle aanwinst voor ons team.

Kortom, we zijn buitengewoon tevreden met de bijdrage van Stephan aan ons project voor Kahoot. Zijn technische expertise, toewijding en samenwerking hebben de algehele kwaliteit van ons werk aanzienlijk verhoogd. We bevelen Stephan ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer met hem samen te werken.
Chris WautersCW
Chris Wauters
WebFX
10/5/2023
Het is uiterst moeilijk om ontwikkelaars zoals Stephan te vinden die zo bekwaam, betrouwbaar, snel en eerlijk zijn qua prijs. Het gecombineerde team van WebFX met de hulp van Stephan heeft al twee geweldige SaaS-producten gerealiseerd en ik hoop dat er nog veel meer projecten zullen volgen.

In slechts een paar maanden tijd is Stephan een onmisbaar onderdeel geworden van ons software development team.

Hoewel Stephan een briljante developer is (zijn geoptimaliseerde code en onbevreesdheid bij het aanpakken van elk technisch probleem spreken voor zich), is wat Stephan zo waardevol heeft gemaakt voor ons dev-team zijn zelfsturende karakter, zijn ‘can do’- houding, zijn grote ervaring in Agile project management en de bereidheid om de gaten in ons team op te vullen.

De sterke punten van Stephan komen tot leven wanneer hij bedrijfsvereisten moeiteloos vertaalt naar uitvoerbare backlogs, die hij vervolgens snel omzet in goed gedocumenteerde software.
Ashley LawsonAL
Ashley Lawson
Lawson Real Estate & Auction Inc.
9/30/2023
Ik had het voorrecht om samen te werken met Stephan aan een cruciaal project, en de ervaring was ronduit uitzonderlijk. Stephan's expertise in Next.js/React speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van een geavanceerd SaaS voor vastgoedbeheer voor ons bedrijf en onze klanten. Vanaf het begin was het duidelijk dat zijn diepgaande begrip van deze technologieën het succes van het project zou bepalen.

Wat Stephan echt onderscheidt, is zijn vermogen om de subtiele nuances van onze eisen te begrijpen. Hij heeft niet alleen een platform gebouwd dat naadloos huurders, reparaties, facturering en onderhoudsplanning beheert, maar overtrof ook onze verwachtingen qua functionaliteit en gebruikerservaring. De vloeiendheid en intuïtiviteit van het eindproduct getuigen van zijn toewijding en bekwaamheid.

Stephans samenwerkingsbenadering transformeerde onze oorspronkelijke visie in een solide realiteit. Zijn responsiviteit op feedback en proactieve probleemoplossing versnelden het ontwikkelingsproces aanzienlijk. Samenwerken met hem voelde als het hebben van een teamgenoot die onze passie voor uitmuntendheid en innovatie deelde.

Ik beveel Stephan van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde ontwikkelaar die bedreven kan navigeren in Next.js/React. Zijn professionaliteit gecombineerd met een vleugje informeel maakten de hele reis plezierig. Met Stephan aan boord huur je niet zomaar een ontwikkelaar in; je gaat een partnerschap aan met iemand die oprecht geeft om het succes van je project.

Do you really want to delete this item?

Opleidingen

Do you really want to delete this item?

Diploma's