Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Stef!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Stef om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Stef Knibbeler

Wordpress specialist/web developper

Kan reizen naar Breda

 • 51.5888
 • 4.77602
 • Indicatief tarief € 250 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Stef hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Stef hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Breda, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Breda en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Niet geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (7)

Stef in het kort

Mijn naam is Stef Knibbeler, momenteel 3 jaar actief bezig met het bouwen van Wordpress en Shopify websites. Daarnaast ben ik vanuit mijn opleiding Communication & Multimedia Design ook grafisch designer. Hierin is mijn expertise de verbinding leggen tussen het design en de website, zodat deze er gelikt, toegankelijk en effectief uitziet. In mijn verleden opdrachten heb ik websites gemaakt binnen verschillende branches. Deze branches zijn uiteenlopend, voor een detacheringsbureau met het CMS systeem Wordpress tot een high fashion mode bedrijf met het CMS systeem Shopify. Binnen beide CMS-systemen ben ik gespecialiseerd. In wordpress maak ik gebruikt van de Elementor pro builder en beschik ik ook over de kennis om een webshop te bouwen met Woorcommerce. Constante groei is voor mijn een hele belangrijke waarde! Ik probeer tussentijds op de hoogte te blijven van de nieuwste plugins, updates en ontwikkelingen, om mijn vaardigheden te blijven ontwikkelen en deze nieuwe ontwikkelingen te kunnen toepassen bij mijn volgende klanten. Vanuit persoonlijk aspect ben ik erg perfectionistisch. Ik streef altijd naar het optimale resultaat en het liefst nog een stapje verder. Ieder project van een van mijn klanten beschouw ik van gelijke waarde als een van mijn eigen projecten. Ik wil ten alle tijden uitstekend resultaat leveren en zal nooit iets opleveren, waar ik persoonlijk niet tevreden over ben! Duidelijke communicatie is voor mij erg belangrijk. Liever dat ene telefoontje of berichtje teveel, dan een te weinig! Op deze manier merk ik tot het beste en meest effectieve resultaat te komen, waarbij beide partijen er tevreden en gelukkig uitkomen! Ik ben er om u te helpen met uw volgende uitdaging en uw nieuwe of bestaande website als een prachtig digitaal visitekaartje te laten stralen.

Verschillende opdrachten gaan in samenwerking met mijn tweelingbroer: Jens Knibbeler, Hij is gespecialiseerd is CRM-specialist en grafisch design. Link naar onze website: designtwins.nl

Opleidingen