Malt welcome

Welkom op het Malt-profiel van Sjoerd!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Sjoerd om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Sjoerd Van Biljouw

Horeca & catering (events)manager
  • Voorgesteld tarief
    € 250 / dag
  • Werkervaring8-15 jaar
  • Antwoordpercentage100%
  • Antwoordtijd24 uur
De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Sjoerd hebt geaccepteerd.
Locatie en reizen
Locatie
Eindhoven, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Eindhoven en omstreken (tot 50 km)
Checklist

Malt-handvest ondertekend

Het handvest bekijken
Geverifieerd e-mailadres
Talen
Categorieën
Deze profielen passen ook bij je zoekopdracht
Agatha FrydrychAF

Agatha Frydrych

Backend Java Software Engineer

Baptiste DuhenBD

Baptiste Duhen

Fullstack developer

Amed HamouAH

Amed Hamou

Senior Lead Developer

Audrey ChampionAC

Audrey Champion

Web developer

Vaardigheden (8)
Sjoerd in het kort
Ruime ervaring in de horeca en cateringbranche. Heb jarenlang een eigen onderneming gehad in het centrum van Eindhoven. Daarnaast werkzaam geweest voor verschillende partijen o.a. Landgoed Duynenwater bij Strandhuys Zuyver als leidinggevende en eventmanager.

Door mijn ervaring, enthousiasme en inzet zorg ik ervoor dat alles op rolletjes verloopt, mijn hoofd koel houd en de boel goed kan aansturen.

Buiten de horeca ben ik opgeleid als Docent Duits, vertalingen maken of lesgeven zijn mij dus niet vreemd.

Ook ben ik inzetbaar als office medewerker of planner. Ik heb een aantal jaren bij Studio040 als directieassistent gewerkt en ken de klappen van de zweep.

Ik vind het heerlijk om projectmatig te werken, ben WO opgeleid, je kunt met mij echt alle kanten op.
Werkervaring
  • Smaak bedrijfscatering
    Regio cateringmanager
    HORECA
    oktober 2018 - november 2021 (3 jaren en 2 maanden)
    Regio cateringmanager voor Smaak bedrijfscatering, het op de locaties aansturen van het personeel, inkoop, administratie en alle overige bijkomende taken. Passie voor eten en de gasten een zo wisselend en gezond mogelijk aanbod presenteren met een lokaal karakter.
    administratie inkoop koken manager catering
  • Strandhuys Zuyver
    Event en restaurantmanager
    HORECA
    augustus 2018 - april 2021 (2 jaren en 8 maanden)
    Eersel, Nederland
    coördineren van events, groot en klein. Variërend van een bruiloft of bedrijfsbarbecue tot aan Fotofair en Dominator.

    Daarnaast als restaurantmanager: aansturen en plannen van personeel, menukaart samenstellen, keuken en bedieningswerkzaamheden. Zorgdragen voor een correcte financiële afhandeling en een tevreden gast.
    Team Management Strategische Planning bediening keuken
  • Mr-Baker
    Eigen onderneming
    HORECA
    maart 2014 - augustus 2018 (4 jaren en 5 maanden)
    Eindhoven, Nederland
    Het volledig runnen van een zelfbedieningsbroodjeszaak met 12 FTE personeel, alle daarbij behorende aspecten zoals: inkoop, personeelsmanagement, keuken, bediening, winkelinrichting, magento website en administratie in Exact Online.
    Ondernemen Magento exact online Team Management
Externe aanbevelingen