Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Simi!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Simi om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Simi Sabharwal

KYC CDD AML analyst

Kan reizen naar Rotterdam

  • 51.9228
  • 4.4631
  • Tarief Op aanvraag
  • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Simi hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Simi hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Rotterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Rotterdam en 50 km rondom

Checklist

Niet geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Punjabi

    Tweetalig / moedertaal

Vaardigheden (4)

Simi in het kort

Witwasfraude, terrorisme financiering en financiële economische criminaliteit. Drie onderwerpen die de afgelopen jaren steeds vaker in de krant staan. Deze ontwikkeling in combinatie met mijn buitengewone interesse hiervoor, maakt dat ik niet langer aan de zijlijn kan blijven staan, terwijl deze misstanden toenemen in onze maatschappij. Ik nodig u uit om te lezen waarom.
Ik ben in staat om dit te doen vanwege mijn commerciële ervaringen en een nette
Wie ben ik? Een energieke, representatieve, communicatieve persoonlijkheid. Mijn passie voor ondernemen beleef ik door mijzelf te zijn en daarmee mensen van dienst te kunnen zijn. Ik vind het belangrijk om open en oprecht met mensen te kunnen spreken en hen daadwerkelijk te horen en te adviseren in hun vraagstukken. Ik geniet ervan om uitgedaagd te worden. Dit kan zijn door verschillende opdrachten, halen van deadlines, uitdagende opdrachten, etc. Zolang ik bezig ben om mezelf te verbeteren en dit in de praktijk toe kan passen tijdens mijn contacten met de klant
Momenteel ben ik werkzaam als Medior CDD analist bij PGGM. In mijn functie analyseer ik complexe structuren op mogelijke risico’s bij zowel nieuwe als bestaande relaties op het gebied van witwassen, terrorisme en sancties en breng hier een advies over uit op basis van de op dat moment geldende wet- en regelgeving. Ook heb ik een trainings traject opgericht en het afdeling van start gebracht. Momenteel begeleid en ondersteun ik junior analisten met hun dossiers m.b.t. complexe CDD structuren. Gedurende mijn recente werkzaamheden bij de Knab Bank heb ik mijn vermogen om op accurate wijze complexe klantdossiers met meerdere structuurlagen te analyseren en het totaalplaatje te schetsen ontwikkeld. Ik beschik over goede communicatieve en contactuele vaardigheden. Zo kijk ik altijd met een kritische blik naar gegeven opdrachten en kom ik vaak tot doelgerichte oplossingen.