Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Silke!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Silke om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Silke Van De Leur

Allround freelancer/personal assistent

Kan reizen naar Zoersel

 • 51.2716
 • 4.7132
 • Indicatief tarief €320 / Dag
 • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Silke hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 4 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 4 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Silke hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Zoersel, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Zoersel en 30 km rondom

Voorkeuren

Sector
Liever:
 • Detailhandel
 • Gezondheid & Wellness
 • Logistiek & Supply Chain
 • Luxegoederen
 • Mode & cosmetica
+4 andere
Vermijd:
 • Banken & verzekeringen
 • Biotechnologie
 • Defensie
 • Import & export
 • Luchtvaart & ruimtevaart
+7 andere
Bedrijfsomvang
 • 1 persoon
 • 2 - 10 personen

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

Vaardigheden (7)

Silke in het kort

Ik ben in Juni dit jaar met onderscheiding afgestudeerd als wellbeing- en vitaliteitsmanager met een specialisatie (stress en burn-out)coaching. Deze studies heb ik met enorm veel passie gedaan! Dat was (is) echt op mijn lijf geschreven. Sinds begin December heb ik besloten om toch al meteen de grote stap naar zelfstandige in hoofdberoep te zetten. Van thuis uit werk ik nu aan de opstart van mijn praktijk als coach.

Maar daarnaast wil ik ook vooral heel veel ervaring opdoen en proeven van het werkleven, als freelancer weliswaar. Dat mag zeker in lijn liggen met mijn studies, maar hoeft totaal niet. Ik ben in enorm veel onderwerpen geïnteresseerd, heel sociaal aangelegd, kan goed communiceren, heb een technisch en praktisch inzicht en vind het niet erg om veel fysiek bezig te zijn. Het lijkt me een enorme meerwaarde aan mijn groei als jonge persoon om dan ook in heel wat verschillende sectoren te werken. Het is nu het moment om veel ervaring op te doen. :)

Ik denk aan freelance opdrachten als baliemedewerker, verkoper, vertegenwoordiger, coach, trainer, tuinvrouw, chauffeur (ik heb een B en BE rijbewijs), Personal Assistant, assistentie bij bouwwerken, klaarzetten van (vergader)ruimtes, helpen bij verhuizen, opruimen van huizen,...

Naargelang de inhoud en voorwaarden van de opdracht kan dit zeker op lange termijn, maar ook opdrachten voor kortere termijn zijn zeker welkom. U mag zich verwachten aan een enthousiaste jonge vrouw met veel motivatie voor het leren van nieuwe dingen en het opdoen van ervaring in verschillende sectoren.

Werkervaring

Makro

Voedselindustrie

Administratief bediende orderverwerking

Wommelgem, België

augustus 2019 - augustus 2019

Gedurende één maand werkte ik als jobstudent in het hoofdkantoor van Makro. Daar bestond mijn job uitsluitend uit administratieve taken. Ik was mee verantwoordelijk voor het plaatsen en controleren van orders en voor de communicatie met leveranciers.
contact met leveranciers interne communicatie correct mails opstellen code of conduct van een bedrijf kennen functioneren in teamverband

Leonidas

Voedselindustrie

Verkoopsmedewerker

Schilde, België

september 2017 - december 2017 (3 maanden)

Ik heb gedurende 3 maanden als student gewerkt bij Leonidas in Schilde. Dit vond ik een heel leuke job, omdat ik veel in contact kwam met de klanten. Het is een heel persoonlijke service en dat maakt het leuk en afwisselend per klant.
service aan klanten kassabediening voorbereiden winkel schoonmaken winkel voor afsluit hygiënisch werken onder druk werken

2Dress

Mode & cosmetica

Verkoopsmedewerker

Schilde, België

september 2016 - juni 2017 (9 maanden)

Ik heb enkele keren gewerkt bij 2Dress in Schilde. Dit is een tweedehandswinkel met merkkleding. Ik ontving de klanten en zorgde ervoor dat de winkel er steeds heel netjes uit zag. Dit deed ik heel graag!

Psyhiatrisch ziekenhuis Emmaüs

Logistiek & Supply Chain

Schoonmaakmedewerker

Sint-Antonius, België

augustus 2016 - augustus 2021 (5 jaren)

Dit is de organisatie waarvoor ik het langste heb gewerkt als student. De job bestond uiteraard voornamelijk uit het schoonmaken van kamers, gangen, gemeenschappelijke ruimtes en keukens. Maar daarnaast had ik automatisch ook veel contact met de psychiatrische patiënten. Dat vond ik een heel grote meerwaarde aan de job en zorgde ervoor dat ik dit graag deed en best lang heb gedaan. Omdat ze tevreden waren over mijn werk, werd ik als één van de enige studenten ook als vlinder ingezet. Dit wil zeggen dat ik over heel wat verschillende afdelingen tewerk gesteld werd. In tegenstelling tot veel andere studenten die een vaste afdeling toegewezen kregen.
Schoonmaken Plannen Zelfstandig werken Resultaatgericht werken Verantwoordelijkheid Sociale vaardigheden

Makro

Horeca

Restaurantmedewerkers

Deurne, België

juli 2015 - augustus 2016 (1 jaar en 1 maand)

Ik heb reeds 2 jaar weekend- en vakantiewerk gedaan bij Makro in Deurne. Daar had ik veel verantwoordelijkheid tegenover de klanten. Er moest onder tijdsdruk gewerkt worden. Hier heb ik dan ook geleerd om snel en efficiënt mijn job uit te voeren.
afwassen bediening klanten voorbereiden voeding afruimen tafels onder druk werken

Opleidingen

Diploma's