Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Sietse!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Sietse om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Sietse Echtelt

Online marketeer

Kan reizen naar Bunnik

 • 52.0663
 • 5.19412
 • Indicatief tarief € 760 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Sietse hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 4 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 4 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Sietse hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Bunnik, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Bunnik en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Sector
Vermijd:
 • Pharmaceutische industrie
 • Banken & verzekeringen
Bedrijfsomvang
Vermijd:
1 persoon

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden (18)

Sietse in het kort

De wereld kan wel een stukje positiviteit gebruiken. Daar wil ik aan bijdragen dankzij mijn positieve instelling en door positieve resultaten te behalen dankzij marketinginspanningen. Want wie goed doet, goed ontmoet.
Hallo, ik ben Sietse van Echtelt.

Ik help ondernemers te groeien op het gebied van online marketing. Door mijn positieve houding wil ik de wereld een stukje mooier maken. Ik wil mijn klanten inzicht geven in het nut en de noodzaak van marketing, door ze inzichten te geven in hun eigen marketingstrategie. Door mijn handelen zal je ook zien dat bepaalde zoekwoordposities zullen stijgen binnen Google. Op deze manier maak ik het voor iedereen zowel zakelijk, als privé een stukje positiever.

Werkervaring

ANWB

Automobiel

Content marketeer Auto a.i  - Als freelancer

Den Haag, ZH, Nederland

juli 2021 - Vandaag (1 jaar en 6 maanden)

Verantwoordelijk voor www.anwb.nl/auto en de wekelijkse nieuwsbrief Onderweg die naar 185K+ ontvangers wordt verstuurd.
Content Marketing E-mail Marketing SEO Content Management Marketing strategie

Manceppo

Digitaal bureau & IT-consultancy

Senior B2B Marketing Consultant  - Als freelancer

Bunnik, UT, Nederland

januari 2023 - Vandaag

en Mailchimp. Het verrijkt klantdata aan de hand van online gedrag. Zodoende ontstaat een 360 graden klantbeeld. Manceppo is ook te koppelen met tools als Mailchimp, Pipedrive, Google Analytics en LinkedIn. Ik help klanten met o.a. hun marketing(-communicatie)strategie, leadgeneratie, Google Ads, Content Marketing (strategie en executie: blogs, e-mails, whitepapers, etc.), analyses CMS vraagstukken en nog veel meer.
Marketing strategie Content Marketing E-mail Marketing Wordpress Google Analytics LinkedIn Google Ads Mailchimp Contentstrategie

Positief Marketing

Freelance Online Marketeer  - Als freelancer

3981 Bunnik, Netherlands

maart 2021 - Vandaag (1 jaar en 10 maanden)

Als zelfstandige werk ik op freelance / interim basis aan online marketing opdrachten.
➢Online Marketing Strategie
➢SEO
➢E-mailmarketing
➢Social Advertising
➢Social Selling
➢E.v.a. marketingactiviteiten

Marketing Group (SMG)

E-commerce

Expert  - Als freelancer

3981 Bunnik, Netherlands

april 2021 - Vandaag (1 jaar en 9 maanden)

De Sales Marketing Group is een sterk partnernetwerk van ervaren, specialistische ondernemers op het gebied van online marketing en sales. Het netwerk dat voor iedere online marketing uitdaging een passende oplossing biedt. Een netwerk dat niet alleen voor klanten, maar ook voor elkaar klaarstaat. Dat van elkaar leert, denkt in mogelijkheden en het belang van de klant altijd voorop heeft staan. Samen sta je immers sterker! Deze gedreven groep zelfstandige sales en (online) marketing professionals werkt hard om doormiddel van coaching en kennisdeling nog succesvoller te worden. Maandelijks organiseren we bijvoorbeeld de vrij toegankelijke Inspire&Connect events met toonaangevende sprekers uit de branche. De Sales Marketing Group helpt jou als interimmer of freelancer bij het vinden van de juiste klanten en opdrachten. Zo houdt jij meer tijd over om te excelleren in datgene wat je leuk vindt om te doen! Meer weten, stuur een PM of bel me op 06 20274067.

Dierenkliniek In de Buurt

Marketing Manager

3984 Odijk, Netherlands

oktober 2019 - Vandaag (3 jaren en 3 maanden)

Ik help mijn vrouw met de uitvoering van het marketingbeleid van haar eigen dierenkliniek. Denk daarbij aan de website, folders, persberichten en de vindbaarheid op Google door de inzet van SEO-technieken. Het is me gelukt om Dierenkliniek In de Buurt, zowel in Odijk als in omliggende dorpen, goed vindbaar te laten zijn met topposities in Google. #dierenkliniekindebuurt #dierenartsodijk #DierenkliniekInOdijk #SEO #WordPress #zoekmachineoptimalisatie #linkbuilden #linkbuilding

Cherry

Projectmanager

Nijkerk, Netherlands

januari 2020 - maart 2021 (1 jaar en 2 maanden)

1 year 8 months Projectmanager January 2020 - March 2021 (1 year 3 months) Nijkerk Als projectmanager / Teamlead online bij Cherry zorg ik dat de communicatie tussen klant / de accountmanagers en de online specialisten van Cherry vlot verloopt. Ik begeleid de projecten, draag zorg voor de marketingactiviteiten van Cherry zelf en zet betaalde social mediacampagnes op. Ik heb hierbij veel rechtstreeks contact met klant en collega's.

PEAK-IT

ICT business partner Online marketeer

Naarden, NH, Netherlands

december 2018 - juli 2019 (7 maanden)

Als online marketeer zorg ik dat de juiste opdrachtgevers en kandidaten PEAK-IT vinden. Ik gebruik daarvoor tools als #Hotjar #WordPress #LinkedIn #HubSpot #Salesforce #Facebook #Instagram #Google. Binnen 7 maanden 14,2 % meer sollicitanten gerealiseerd door nieuwe marketingtechnieken te introduceren.

Nysingh advocaten-notarissen

CRM marketeer

Arnhem, Netherlands

april 2018 - december 2018 (8 maanden)

Bij Nysingh haal ik relevante data uit de systemen en vertaal deze naar pakkende marketingcampagnes. Ook maak ik inzichtelijk welke marketingtools beschikbaar zijn, beoordeel deze systemen en laat daar waar nodig aanpassen. Dit alles om de customer journey in kaart te brengen. Van awareness tot en met advocacy. Zodoende help ik Nysingh de klant optimaal te bedienen met relevante content voor de juiste mensen op het juiste tijdstip. Nysingh is een full-service advocaten - notarissenkantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, (semi-)overheden en instellingen. Met ruim 100 advocaten en notarissen en vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Utrecht en Zwolle is Nysingh landelijk één van de grotere kantoren. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring die nodig is om iedere juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen in marktgroepen zodat we snel en slagvaardig kunnen optreden. Een goede samenwerking met de klant is daarbij heel belangrijk. En deze gaat verder dan kennis en zit 'm vooral ook in het menselijk contact; onze specialisten zijn zeer toegankelijke mensen waarmee het prettig samenwerken is. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren wij onder andere de sectoren Handel & Industrie, Food & Agri, Overheid, Onderwijs, Zorg en Insurance. Deze focus en persoonlijke samenwerking zorgt ervoor dat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Als partner in business. Maak ook kennis met ons en check onze diensten op nysingh.nl.

ICT Concept B.V.

Marketingmanager

Amersfoort, Netherlands

april 2017 - april 2018 (1 jaar)

1 year 8 months Marketingmanager April 2017 - April 2018 (1 year 1 month) Amersfoort Als marketingmanager bij ICT Concept zorg ik dat de marketing in zijn geheel naar een hoger niveau getild wordt. Leadgeneratie, databasemarketing, Google analytics, inbound marketing, marktonderzoek, SEO, marketing automation (Act-On), SEA, persona's samenstellen, social selling via LinkedIn (Sales Navigator) en contentmarketing zijn hiervoor de ingrediënten. Prestaties: Leadstroom van 4 per maand naar 150 per maand. Implementatie Marketing Automation Creatie Persona's Met 1 campagne ca. 75% van klantenbestand weten te up-sellen.

Efficy SA-NV

Corporate Marketing Manager

Utrecht, Netherlands

januari 2014 - september 2016 (2 jaren en 8 maanden)

Verantwoordelijk voor de marketing- en communicatieactiviteiten: Database (CRM) Inbound marketing marketing automation workflows opzetten brochures whitepapers blogs persona's leadgeneratie conversieoptimalisatie Eigenlijk alle marketingcommunicatiemiddelen binnen de buyer / customer journey. Efficy CRM stelt uw klant centraal. Gebruiksvriendelijk, intuïtief en efficiënt.

Efficy Nederland B.V.

Marketeer

Utrecht, Netherlands

juli 2013 - december 2013 (5 maanden)

Operationele en strategische marketingcommunicatie

Techcomlight bv

Marketeer

januari 2011 - juli 2012 (1 jaar en 6 maanden)

marketingbudget, schrijven teksten voor bedrijfsblad, organisatie en bemanning beurs, presentaties verzorgen, traffic en inkoop van drukwerk, huisstijl bewaken, briefen van reclamebureaus, tv-opnames begeleiden, schrijven van teksten voor websites, mailingen, persberichten, etc. en het publiceren daarvan in de media en bij dealers, het beheren van statistieken, uitgifte van drukwerk en relatiegeschenken en zorg voor interne communicatie van activiteiten, beheren foto- en beeldmateriaal.

Teqa Marketing

& Sales

augustus 2010 - december 2010 (4 maanden)

Verkoop en promotie van online reserveringssystemen

UVIT Marketing communications

Tijdelijke marketingcommunicatie medewerker

Arnhem, Netherlands

juni 2010 - augustus 2010 (2 maanden)

Walraven Group

Marketing Communication Coordinator

Mijdrecht, Netherlands

maart 2008 - januari 2010 (1 jaar en 10 maanden)

Initiëren van verkoopacties, organisatie beurzen en open dagen, het ontwerpen van productbrochures, offertes aanvragen voor drukwerk, traffic van drukwerk, bewaken huisstijl, ondersteuning accountmanagers. Giveaways bedenken, ontwerpen, bestellen en verspreiden. Traffic catalogi. Contactpersoon diverse (buitenlandse) vestigingen.

Kiala

Tijdelijke Network Support Coördinator

januari 2008 - maart 2008 (2 maanden)

Het rekruten van nieuwe Kialapunten. Koude acquisitie, bedrijven werven om afhaal- of retourpunt te worden voor pakketten besteld via postorder- en internetbedrijven.

European Auto Trader B.V.

Sales support

mei 2006 - december 2007 (1 jaar en 7 maanden)

Advertentieruimtes in magazines, ondersteunen accountmanagers en klantenadvies betreffende lay-out. Nauwe samenwerking met klanten reclamebureaus, DTP-afdeling, fotografen en andere collega's.

Solar Nederland B.V.

Commercieel medewerker binnendienst

februari 2005 - mei 2006 (1 jaar en 3 maanden)

Invoeren orders, service afhandelingen, het (telefonisch) adviseren en te woord staan van klanten, het opstellen en opvolgen van offertes, controle van binnengekomen orders en het ondersteunen van accountmanagers.

Hot Networkz

Captain salesteam/ promotor

mei 2000 - augustus 2003 (3 jaren en 3 maanden)

Verkopen van dagbladen en promotionele activiteiten. Teamcaptain. Het aansturen en begeleiden van het verkoopteam bestaande uit 5 à 6 personen.

Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB)

traineeship

januari 2001 - januari 2001

Schrijven communicatieplan t.b.v. website knzb.nl

Opleidingen