Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Rosie!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Rosie om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Rosie Best

Virtual Assistant / Directiesecretaresse / PA

Kan reizen naar Purmerend

 • 52.5024
 • 4.9614
 • Tarief Op aanvraag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Rosie hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 1 dag per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 1 dag per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Rosie hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Purmerend, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Purmerend en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Engels

  Tweetalig / moedertaal

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (4)

Rosie in het kort

Ik geniet intens van het organiseren, plannen en coördineren van diverse bijeenkomsten en evenementen. Verder neem ik graag zelfstandig beslissingen, en zorg ik dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat mijn opdrachtgever zich op prioriteiten kan focussen. Ik krijg er een kick van wanneer ik het onmogelijke heb kunnen realiseren.

Waar ik mij in onderscheid is 100% inzet, betrokkenheid, loyaliteit, service en punctualiteit. Ik streef naar tevredenheid van de mensen voor wie ik werk, om in hun behoefte te voorzien. Om dit te bereiken stap ik graag uit mijn comfortzone. Als het nodig is zoek ik naar een alternatief waarin iedereen zich kan vinden (out of the box denken).

Wederzijds respect, duidelijke communicatie en een goede samenwerking is voor mij essentieel om te zorgen dat de opdrachtgever in balans is, zodat ik haar randzaken uithanden kan nemen en zij gefocust aan haar empire kan bouwen.

Werkervaring

De Nederlandsche Bank

Banken & verzekeringen

Management Assistant

Amsterdam, Nederland

november 2021 - Vandaag (1 jaar en 4 maanden)

Als management assistant werk ik voor de afdeling Europese Binnenlandse en Buitenlandse Significante Banken.

Gemeente Amsterdam - Rijksoverheid

Publieke sector

Management Advies & Vitalieit

Amsterdam, Nederland

mei 2021 - september 2021 (3 maanden)

Voor de manager HR Advies & Vitaliteit, houd ik zijn agenda bij, screen de mailbox en markeer waar actie ondernomen moeten worden, en waar mogelijk zelf actie ondernemen. De agenda en stukken voor het MT maak in in orde en mail het naar betrokkenen. Off- en online vergaderingen organiseren en de stukken in iBabs opslaan. Verder verwerk ik alle mutaties t.b.v. de lijsten externe inhuur en accountteams en voorzie PDF overeenkomsten van een digitale handtekening.

Gemeente Amsterdam - Rijksoverheid

Publieke sector

Projectsecretaris Amstelstad

Amsterdam, Nederland

oktober 2020 - maart 2021 (5 maanden)

In de functie van Projectsecretaris ben ik verantwoordelijk voor inkomende- en uitgaande offerten en het bijhouden van de budgetten. Daarnaast werk ik nauw samen met de verschillende programmamanagers, en maak ik afspraken voor verschillende projecten en houdt contact met verschillende in- externe stakeholders. Het opstellen van de termijnagenda, bijhouden en deze up to date houden, notities maken, voortgang projecten en actiepunten bewaken behoorden ook tot mijn werkzaamheden.

Gemeente Amsterdam - Rijksoverheid

Publieke sector

Directiesecretaresse Ruimte & Duurzamheid

Amsterdam, Nederland

januari 2019 - september 2020 (1 jaar en 7 maanden)

In deze functie ondersteunde ik een directeur die vijf wethouders bediende. Het bijhouden van een zeer complex agenda en het screenen van een volle mailbox, het maken van afspraken en contact onderhouden met zowel in- en externe stakeholders

Womens Day

Publieke sector

Event coördinator / PA

Purmerend, Nederland

juni 2015 - januari 2017 (1 jaar en 7 maanden)

Womens Day is Het Lifestyle en Coachingsbureau van Purmerend, voor vrouwen die meer willen. Als PA en Event Coördinator organiseerde ik samen met de oprichtster bijeenkomsten, evenementen, workshops en vrouwennetwerkborrels. Ook regelde ik allerlei facilitaire zaken zoals het zoeken naar locaties, cateraars, gastsprekers en sponsoren.

Opleidingen