Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Ria!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Ria om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Ria Plasschaert

Trainer

Kan reizen naar Peer

 • 51.1319
 • 5.45463
 • Indicatief tarief € 700 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Ria hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Ria hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Peer, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Peer en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Frans

  Volledige professionele capaciteit

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (4)

Ria in het kort

Als trainer, coach, change manager en inspirator met een vast geloof in de kracht van mensen help ik bedrijven, directies en leidinggevenden in veranderprocessen om krachtiger aan de slag te gaan.
Via mijn MentalForce© methode krijgen zowel de leidinggevenden als medewerkers zicht op eigen functioneren en de erkenning voor hun meerwaarde.
Dit leidt tot bevlogen medewerkers die vanuit intrinsieke motivatie meegaan in de veranderprocessen. Voortaan is er minder weerstand, ziekteverzuim en personeelsverloop.

Systeemdenken en neurowetenschappen zijn voor mij de grondslagen waaruit ik vertrek. Verder vind ik positieve psychologie een belangrijk uitgangspunt. Want het is een wetenschappelijke benadering om menselijke gedachten, gevoelens en gedrag te bestuderen met een focus op krachten/positieve punten, ook in verandertrajecten.
Kortom, ik werk vanuit verbindend verandermanagement. Dit gaat over de juiste context creëren waarin medewerkers optimaal functioneren en meegaan in de noodzakelijke veranderingen.
Vertrouwen is hierbij het toverwoord, dat alles bij elkaar houdt. Dit principe gaat ervan uit dat mensen fundamenteel goed zijn en hun werk goed willen doen. Deze positieve energie die dit vertrouwen met zich meebrengt, zet ik in bij verandertrajecten waardoor er een win-win situatie voor alle betrokkenen ontstaat.