Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Rayshree!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Rayshree om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Rayshree Sewpal

Personal / Virtual assistent

Kan reizen naar Rotterdam

 • 51.9228
 • 4.4631
 • Tarief Op aanvraag
 • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Rayshree hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Rayshree hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Rotterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Rotterdam en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Indonesisch

  Basiskennis

 • Spaans

  Basiskennis

 • Hindi

  Basiskennis

Vaardigheden (11)

Rayshree in het kort

Graag wil ik mijzelf voorstellen als een zelfstandige, enthousiaste jonge vrouw die weet van aanpakken. Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn afstudeeropdracht voor de Hbo-opleiding Trade Management gericht op Azië. De werkzaamheden plannen, organiseren, ondersteunen en voorbereiden van vergaderingen, komen overeen met hetgeen wat tijdens mijn laatste opdracht bij Refresco tot een succes heeft gebracht. Tijdens mijn laatste opdracht bij Refresco heb ik voornamelijk het managementteam ondersteund, geheel verzorgen van de zakenreizen, e-mailbehandeling, postbehandeling, telefoonafhandeling, alle backoffice en facilitaire zaken.

Door mijn flexibele instelling, passie voor mijn werk en nieuwsgierigheid werd ik in staat gesteld om deze werkzaamheden snel eigen te maken. Binnen een maand heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om een evenementen voor 40 personen te organiseren. Dit heb ik met veel plezier en succes georganiseerd. Toen werd al snel duidelijk dat mijn energielevel wordt getriggerd als er sprake is van drukte en deadlines in combinatie met de verantwoordelijkheden.

Uit mijn stage en werk blijkt dat ik door mijn flexibele houding en creativiteit gemakkelijk kan aanpassen aan veranderende situaties. Daarnaast werk ik hard om mijn doelen te behalen, dit is terug te vinden in mijn werk en privé. Men kan op mij bouwen. Hierdoor kan ik goed in teamverband maar ook individueel te werk gaan.

Met mijn ambitieuze en gemotiveerde instelling weet ik zeker dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan uw stichting. Graag zou ik door u uitgenodigd willen worden voor een kennismakingsgesprek, waarin ik mijn CV en motivatie mondeling kan toelichten.