Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Raynor!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Raynor om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Raynor Lam

SEA specialist

Thuiswerken vanuit Almere

  • 52.3751
  • 5.21617
  • Indicatief tarief € 720 / dag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Raynor hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Raynor hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Almere, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

  • Engels

    Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (7)

Raynor in het kort

Mijn naam is Raynor Lam en ik ben een gepassioneerde SEA Freelancer en Online Marketing Specialist.

Ik ben verantwoordelijk voor het plannen, budgetteren, uitvoeren, monitoren, optimaliseren en rapporteren van Google Ads, Bing en Yahoo accounts teneinde een optimaal resultaat te behalen met oog op de doelstellingen. Ik draag budgetverantwoordelijkheid en test ik voortdurend met verschillende strategieën, campagnestructuren, netwerken en tools binnen de PPC netwerken met gevarieerde maandbudgetten.

Werkervaring

AdSlam

Freelance SEA Specialist / PPC Consultant  - Als freelancer

Almere, Netherlands

juni 2019 - Vandaag (2 jaren en 10 maanden)

Als gepassioneerde Freelance SEA / PPC Consultant ben ik verantwoordelijk voor het plannen, budgetteren, uitvoeren, monitoren, optimaliseren en rapporteren van Google Ads, Bing en Yahoo accounts teneinde een optimaal resultaat te behalen met oog op de doelstellingen van de klant. Ik draag hierbij budgetverantwoordelijkheid en test ik voortdurend met verschillende strategieën, campagnestructuren, netwerken en tools binnen de PPC netwerken met gevarieerde maandbudgetten. Google Analytics ondersteunt mij bij het interpreteren van statistieken en het bezoekersgedrag ten opzichte van de doelstellingen. Door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van SEA en de branches van onze klanten kan ik nieuwe kansen identificeren en benutten. Verder gebruik ik Google Tag Manager voor het implementeren van waardevolle conversiedoelen.

Wemessage Web & Marketing

Senior SEA Specialist / PPC Consultant

Deventer, Netherlands

juni 2021 - Vandaag (10 maanden)

https://wemessage.nl/search-engine-advertising/

Youvia

Senior SEA Specialist / PPC Consultant

Amsterdam, Netherlands

april 2014 - mei 2021 (7 jaren en 1 maand)

Binnen het Fulfilment team ben ik verantwoordelijk voor het plannen, budgetteren, uitvoeren, monitoren, optimaliseren en rapporteren van Google Ads, Bing en Yahoo accounts teneinde een optimaal resultaat te behalen met oog op de doelstellingen van de klant. Ik draag hierbij budgetverantwoordelijkheid en test ik voortdurend met verschillende strategieën, campagnestructuren, netwerken en tools binnen de PPC netwerken met gevarieerde maandbudgetten oplopend tot €120.000,-. Google Analytics ondersteunt mij bij het interpreteren van statistieken en het bezoekersgedrag ten opzichte van de doelstellingen. Door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van SEA en de branches van onze klanten kan ik nieuwe kansen identificeren en benutten. Verder gebruik ik Google Tag Manager voor het implementeren van waardevolle conversiedoelen. Ik ben tevens verantwoordelijk voor het geven van trainingen op het gebied van Google Ads en Analytics. Ook het schrijven van werkinstructies om interessante online marketing tools over de afdeling Advertentieservices uit te rollen behoort tot mijn verantwoordelijkheden. Dit houdt in dat ik met regelmaat aansluit bij meetings van Product Development. Eveneens behoort het uitvoeren van analyses op bestaande Ads accounts ter ondersteuning van pre-sales bij mijn taken. Tot slot neem ik deel aan sollicitatiegesprekken om de gegadigden vragen te stellen met oog op inhoudelijke kennis.

Go Lemon

Manager digitale marketing

Laren, Netherlands

maart 2017 - februari 2021 (3 jaren en 11 maanden)

De focus binnen mijn Online Marketing activiteiten ligt voornamelijk op SEA en Display Marketing. Ik ben verantwoordelijk voor het plannen, budgetteren, uitvoeren, monitoren, optimaliseren en rapporteren van de zowel het Nederlandse als het Spaanse account teneinde een optimaal resultaat te behalen met oog op de door ons gestelde doelstellingen. Als Online Marketeer B2C bouw ik onze marketing & sales strategie uit. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en opzetten van strategieën op het gebied van marketing, naams- en activiteitenbekendheid en vindbaarheid . Verder onderzoek ik hoe het marktaandeel, e.d. in de verschillende segmenten verbeterd en vergroot kan worden, realiseer ik klant- en doelgroepinformatie en optimaliseer ik het gebruik van verschillende marketinginstrumenten. Uiteraard is hierin het gezamenlijk doel het analyseren van de klantbehoefte naar optimale oplossingen d.m.v. onze uitgebreide technische middelen. Zelfstandig of in samenwerking met collega's vertaal ik de wensen en doelstellingen naar een maatwerk aanpak. Hierbij zet ik verschillende disciplines van het online marketing arsenaal in (SEA, SEO, CRO, Affiliate, Social, en E-mailmarketing).

Traffic Builders zoekmachinemarketing B.V.

PPC Consultant

Almere, Netherlands

september 2013 - maart 2014 (6 maanden)

Als PPC Consultant ben ik verantwoordelijk voor het vertalen van de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgevers naar effectieve online marketing strategieën. Zelfstandig of in samenwerking met collega's vertaal ik de wensen en doelstellingen naar een maatwerkaanpak. Hierbij kijk ik verder dan de reguliere Zoeknetwerk campagnes van AdWords; ook Product Listing Ads, Remarketing (for Search), Display en Dynamic Search Ads campagnes behoren tot mij specialisaties. De opdrachtgevers zijn actief in een variëteit aan branches, zowel gericht op B2C als B2B, en zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Voorbeelden van branches waarin we veel expertise hebben opgebouwd zijn retail, finance, banking en telecom. Ik werk meestal als accountverantwoordelijke binnen het multidisciplinaire projectteam en bent daarmee veelal het primaire aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als collega's van andere disciplines.

Topclick Nederland

SEA Specialist

Amsterdam, Netherlands

september 2011 - augustus 2013 (1 jaar en 11 maanden)

SEA Specialist Ik ben binnen het Search Engine Marketing team verantwoordelijk voor het plannen, budgetteren, uitvoeren, monitoren, optimaliseren en rapporteren van zoekmachine advertentie campagnes teneinde een optimaal resultaat te behalen met oog op de doelstellingen van de klant. Ik draag hierbij budgetverantwoordelijkheid en test ik voortdurend met verschillende campagnestructuren. Daarnaast analyseer ik de resultaten uit de SEA campagnes en speel hier vervolgens op in. Google Analytics ondersteunt mij bij het interpreteren van statistieken en het bezoekersgedrag ten opzichte van de doelstellingen. Door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van SEA en de branches van onze klanten kan ik nieuwe kansen identificeren en benutten. Ik adviseer de accountmanagers met betrekking tot acties, gedrag van de concurrentie en de mogelijkheden binnen de SEA campagnes. Ik ben hierbij een operationeel aanspreekpunt. Intern rapporteren naar de accountmanagers en de teamleider valt hier ook onder. Het is verder ook van belang om vakkundig en direct te communiceren met de klanten. Naast mijn functie als campagnemanager ben ik tevens Designer bij Topclick. Ik ontwerp Google vriendelijke websites die tevens als gebruiksvriendelijk beschouwd kunnen worden. Onze klanten kunnen eveneens bij mij terecht voor het ontwerpen van logo's, advertenties en andere uitingen.

Topclick Nederland

Stagiair Search Engine Marketing

mei 2010 - oktober 2010 (5 maanden)

Google Adwords Campagnes managen, websites en logo's ontwerpen.

The Marketing Shop

Stagiair Online Marketing

januari 2009 - april 2009 (3 maanden)

Google Adwords Campagnes, Search Engine Optimization, Linkbuilding, Photoshop Designs.

De Financiele Kamer

Supervisor callcenter

september 2007 - februari 2008 (5 maanden)

Telemarketeers trainingen geven op het gebied van Algemene Nabestaande Wet en Pensioenen, meeluisteren, kick-offs geven, sollicitatiegesprekken voeren. Verder de administratieve werkzaamheden voor en na de beltijden.

Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome

Stagiair Administratief Medewerker

februari 2006 - juli 2006 (5 maanden)

Verantwoordelijk voor in- en uitvoer van facturenstroom, declaraties, kasstaten, kluisbeheer.

Opleidingen