Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Raymond!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Raymond om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

RaymondVardumyan

Raymond Vardumyan

Graphic designer

Kan reizen naar Antwerpen

 • 51.199993
 • 4.431101
 • Indicatief tarief € 400 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Raymond hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, Avonden & weekenden, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , Avonden & weekenden

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Raymond hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Antwerpen, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Antwerpen en 50 km rondom

Checklist

Niet geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Armeens

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Nederlands

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (4)

Raymond in het kort

Als je denkt aan een jong en ambitieus jonge heer, dan ben ik wel het plaatje die voor je verschijnt. Sinds mijn 6 jaar ben ik bezig met kunst, of het nu tekeningen maken was of schilderijen. Hoe ouder ik werd hoe meer ik me ging verdiepen en mijn capaciteiten uitbreiden. Zo kwam ik uit op Grafisch Ontwerpen wat ik al sinds mijn 16 jaar doen. Momenteel ben ik 22 jaar met een hoop ervaring in het grafische wereld. Iedereen die mij bezig ziet is altijd verbaasd van het top kwaliteit die ik lever in korte tijd. Verder hou ik mij ook bezig met advies te geven voor het inrichten van woningen. Zeggen welke kleuren het best passen bij de kamers etc... Voor mij is klant koning, eenmaal ik aan een opdracht begin is het van hoge prioriteit voor mij. Wat betekent dat ik ook altijd beschikbaar ben voor de klant, en indien nodig binnen de no time een nieuwe design klaar heb liggen of een aanpassing heb gedaan. In mijn 6 jaar dat ik grafisch ontwerpen doe, heb ik talloze klanten gehad, en Enkel 1 of 2 niet tevreden klanten.