Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Radegonda!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Radegonda om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

RadegondaBrode

Radegonda Brode

Fotograaf bedrijfsbranding

Kan reizen naar Leuven

 • 50.8792
 • 4.70117
 • Indicatief tarief € 550 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Radegonda hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 2 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 2 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Radegonda hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Leuven, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Leuven en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (7)

Radegonda in het kort

Merk fotografie voor bedrijven is voor zoveel verschillende ondernemers en bedrijven. Ondernemers en solopreneurs die hun eigen bedrijf hebben en kunnen profiteren van een consistent bedrijfsmerk en van foto's die helpen hun bedrijf en hun verhaal te verkopen. Omdat internet de eerste stap is bij het nemen van koopbeslissingen, is de eerste indruk van de meeste professionals een zeer belangrijke.

Radegonda Fotografie creëert professionele foto's die zijn afgestemd op uw verhaal, zodat u uw ideale klanten kunt aanspreken en u onderscheiden van de rest. U wilt geen stockfoto's die door iedereen worden gebruikt en uw online aanwezigheid, authenticiteit en SEO kunnen schaden en u wilt geen eindeloze uren besteden aan het zelf proberen om goede afbeeldingen te krijgen. In plaats daarvan kunt u investeren en een aantal professionele, afgestemde foto's bekomen.
Branding-fotografie positioneert u om uw merk, uw sterke punten en uw voordelen duidelijk aan uw publiek te communiceren. In tegenstelling tot een eenvoudige portretsessie, krijg je met branding fotografie een plan om uw bedrijfsverhaal te vertellen, met een professional die verstand heeft van branding, zaken en fotografie.

Ik zou graag uw zakelijke verhaal vertellen met prachtige afbeeldingen van uw producten, uw bedrijfsruimte en al het andere dat u zal helpen om uw (potentiële)klanten de eerste horde met gemak te nemen.

Diploma's