Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Omer!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Omer om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Omer I.

Graphic Designer

Thuiswerken vanuit Limburg

 • 50.617606
 • 5.940598
 • Indicatief tarief € 400 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Omer hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Omer hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Limburg, LG, België
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Sector
 • Digitaal bureau & IT-consultancy
 • Cultuur
 • Banken & verzekeringen
 • E-commerce
 • Energie
+27 andere
Bedrijfsomvang
 • 1 persoon
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen
 • 50 - 249 personen
 • 250 - 999 personen
+2 andere

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Beperkte professionele capaciteit

 • Turks

  Tweetalig / moedertaal

 • Duits

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden (12)

Omer in het kort

Ik ben Omer, een ervaren grafisch ontwerper met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van digitale media. Ik heb een brede expertise in het ontwerpen van diverse soorten media, zoals visitekaartjes, brochures, beachflags, banners en reclameborden. Ik maak hiervoor gebruik van mijn uitgebreide vaardigheden in indesign.

Mijn passie voor design en oog voor detail zorgen ervoor dat elk ontwerp dat ik maak, opvalt en de aandacht trekt. Ik begrijp hoe belangrijk het is om jouw merk of bedrijf op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren. Daarom zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp aan al jouw verwachtingen voldoet.

Als ervaren grafisch ontwerper heb ik al vele klanten geholpen bij het ontwerpen van prachtige en effectieve media. Ik werk snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat jouw project op tijd en binnen het budget wordt voltooid. Ik werk ook nauw samen met mijn klanten om hun visie te begrijpen en deze om te zetten in een ontwerp dat perfect past bij hun bedrijf.

Ik geloof dat design gaat om meer dan alleen het uiterlijk. Het gaat om het begrijpen van jouw bedrijf of merk en het creëren van ontwerpen die passen bij jouw waarden en doelstellingen. Daarom neem ik de tijd om te luisteren naar jouw ideeën en behoeften, zodat ik een ontwerp kan maken dat zowel mooi als effectief is.

Als je op zoek bent naar een ervaren grafisch ontwerper die jouw ideeën kan omzetten in prachtige ontwerpen, zoek dan niet verder dan mij. Ik heb de ervaring en vaardigheden om jouw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat jouw merk of bedrijf er geweldig uitziet. Aarzel niet om contact met mij op te nemen om meer te weten te komen over mijn diensten en hoe ik jou kan helpen.

Portfolio

Werkervaring

FREELANCER

Grafisch ontwerper  - Als freelancer

Limburg, Belgium

januari 2002 - maart 2022 (20 jaren en 2 maanden)

Presstige 3D

Manager  - Als freelancer

Beringen, Belgium

januari 2009 - Vandaag (14 jaren en 2 maanden)

Als ervaren grafisch ontwerper en 3D print professional ben ik toegewijd aan het creëren van visueel aantrekkelijke en effectieve media voor mijn klanten. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche heb ik een brede expertise ontwikkeld in het ontwerpen van alle soorten digitale media, van visitekaartjes tot groot formaat reclame materiaal zoals banners en reclameborden. Ik maak hiervoor gebruik van mijn uitgebreide vaardigheden in indesign en 3D-printen. Mijn aanpak is persoonlijk en gericht op nauwe samenwerking met mijn klanten. Ik ben er trots op dat ik een creatieve partner ben die samen met mijn klanten werkt om hun visie tot leven te brengen. Ik geloof dat het succes van een ontwerp of 3D-print afhangt van het begrijpen van de behoeften en doelen van de klant, en ik werk hard om aan deze behoeften te voldoen en mijn klanten tevreden te stellen. Ik heb de afgelopen jaren met veel verschillende klanten gewerkt, van kleine lokale bedrijven tot grote internationale organisaties. Mijn brede ervaring heeft me geholpen om ontwerpen en 3D prints te creëren die perfect passen bij de behoeften van mijn klanten en die effectief hun doelen bereiken. Als grafisch ontwerper en 3D print professional ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn klanten te helpen en hun visie tot leven te brengen. Als je op zoek bent naar een creatieve en betrouwbare partner die jouw visie kan vertalen in visueel aantrekkelijke en effectieve media, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben beschikbaar voor nieuwe opdrachten en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Met mijn ervaring en expertise als grafisch ontwerper en 3D print professional, kan ik jou helpen om jouw doelen te bereiken en jouw bedrijf of merk naar een hoger niveau te tillen. Bedankt voor je tijd en overweging. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan prachtige ontwerpen en 3D prints die jouw bedrijf of merk naar nieuwe hoogten tillen.

Prestige Advertising Solutions

Manager  - Als freelancer

Leopoldsburg, Belgium

januari 2006 - januari 2019 (13 jaren)

CEVA Logistics

Warehouse trainer

Grobbendonk, Belgium

juni 2022 - maart 2023 (9 maanden)

CEVA Logistics

Teamleider logistiek

Grobbendonk, Belgium

maart 2022 - juni 2022 (3 maanden)

TOYOTA BELGIUM

Logistiek medewerker

Diest, Belgium

januari 2006 - april 2009 (3 jaren en 3 maanden)

Shipping gerelateerde opdrachten uitvoeren. Kaizen opdrachten opstellen en uitvoeren. Troubleshooting

Opleidingen