Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Niek!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Niek om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Niek Arts

Communicatie- en contentspecialist

Kan reizen naar Arnhem

 • 51.9842
 • 5.9108
 • Indicatief tarief € 400 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Niek hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Niek hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Arnhem, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Arnhem en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Sector
 • Banken & verzekeringen
 • Consultancy & auditing
 • Civiele techniek & bouwkunde
 • Defensie
 • Cultuur
+15 andere
Bedrijfsomvang
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen
 • 50 - 249 personen
 • 250 - 999 personen
 • 1000 - 4999 personen
+1 andere

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Duits

  Basiskennis

Categorieën

Vaardigheden (14)

Niek in het kort

Bevlogen en ervaren communicatieadviseur, contentspecialist, schrijftrainer en bedrijfsjournalist die graag helpt impact te maken. Impact die je maakt met goed verpakte en unieke verhalen en producties. Vanuit mijn journalistieke achtergrond en onderzoekende houding weet ik de kanalen te benutten waarop jouw doelgroep zich begeeft.

Mijn uitgangspunt: verhalen zijn overal en verhalen blijven we vertellen. Het mooie van een goed verhaal is dat je er zoveel mee kunt bereiken. Het is het oerbeginsel van alle communicatie, marketing, samenwerking en processen op onze wereld. Ik vertel, bundel en geef deze verhalen door.

Naast het brengen van goede verhalen met pakkende content, is het belangrijk om organisaties en andere interne en externe partijen hierin mee te krijgen. Overleggen, schakelen en met creatieve ideeën mensen mee krijgen is hierbij doorslaggevend! Ik plan, organiseer en motiveer graag andere professionals om samen vooruitgang en impact te creëren! Doe je mee?

Werkervaring

Vigor & Zest

Pers & media

Contentspecialist en projectmanager  - Als freelancer

Arnhem, Nederland

juli 2013 - maart 2022 (8 jaren en 8 maanden)

Marketingcommunicatie-afdelingen, contentmarketeers en (online) bureaus vinden in Vigor & Zest een betrokken partner, die snel schakelt, direct inzetbaar is en werk levert van hoge kwaliteit.

Vanaf 2017 heb ik via Vigor & Zest verschillende communicatie-opdrachten uitgevoerd bij zakelijke klanten en opdrachtgevers in de (semi)-overheid. Van advies en strategie, tot oplevering van projecten en succesvolle bijpassende content. Als vaste en betrouwbare communicatiepartner ga ik voor 100 procent resultaat

GGD Gelderland-Midden

Primaire sector

Communicatiespecialist  - Als freelancer

Arnhem, Nederland

december 2020 - december 2021 (1 jaar)

De bestrijding van corona door GGD Gelderland-Midden zichtbaar maken. Laten zien hoe GGD-professionals samen met anderen in de grootste gezondheidscrisis ooit klaar staan voor de regio. En zo de gezondheid van inwoners beschermen, bewaken en bevorderen.

Almende College

Onderwijs & e-learning

Communicatieadviseur  - Als freelancer

Silvolde, Nederland

september 2019 - maart 2020 (6 maanden)

Als communicatiespecialist heb ik het Almende College ondersteund bij communicatie-uitingen en vraagstukken. De directe aanleiding was de nieuwbouw van de scholengroep en de toenemende communicatie daarbij. Verder heb ik een communicatieplan en -strategie geschreven als basis voor toekomstige communicatievraagstukken.

Van Munster Media Groep - BodyLIFE

Pers & media

Hoofdredacteur  - Als freelancer

Nijmegen, Nederland

maart 2018 - september 2019 (1 jaar en 6 maanden)

Als hoofdredacteur van BodyLIFE was ik verantwoordelijk voor het magazine dat tien keer per jaar uitkomt. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor website, digitale nieuwsbrief en sociale mediakanalen.

Editoo

Uitgeverij

Redacteur

Arnhem, Nederland

november 2012 - oktober 2018 (5 jaren en 11 maanden)

Bij Editoo werkte ik als tekstschrijver en communicatiemedewerker. Ik verzorgde de communicatiewerkzaamheden en was onder meer verantwoordelijk voor de blog, website en nieuwsbrief. Verder schreef ik als journalist content voor klanten van Editoo. Zo schreef ik voor het marine veteranenblad VastWerken.

Uniek Verhalen (eigen bedrijf)

Pers & media

Communicatieadviseur, contentspecialist en schrijftrainer

Arnhem, Nederland

maart 2012 - Vandaag (10 jaren en 10 maanden)

Bevlogen en ervaren communicatieadviseur, contentspecialist en schrijftrainer die graag helpt impact te maken. Impact die je maakt met goed verpakte en unieke verhalen en producties. Vanuit mijn journalistieke achtergrond en onderzoekende houding weet ik de kanalen te benutten waarop jouw doelgroep zich begeeft.

Naast het brengen van goede verhalen met pakkende content, is het belangrijk om organisaties en andere interne en externe partijen mee te krijgen. Dus: overleggen, schakelen en met creatieve ideeën mensen en organisaties in beweging krijgen! Ik plan, organiseer en motiveer graag andere professionals om samen vooruitgang en impact te creëren. Doe je mee?

Opleidingen