Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Nathalie!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Nathalie om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Nathalie Van Berkom

Communicatieadviseur en projectmanager

Kan reizen naar Den Haag

 • 52.0799
 • 4.3113
 • Indicatief tarief € 250 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Nathalie hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Nathalie hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Den Haag, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Den Haag en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Engels

  Tweetalig / moedertaal

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (5)

Nathalie in het kort

Mijn naam is Nathalie en ik ben freelance UX/UI designer, communicatieadviseur en ervaren projectmanager. Ik ben opzoek naar een uitdagende nieuwe kans waar ik waarde kan toevoegen aan het team en een service kan bieden die de gebruikers enthousiast maken.

Mijn werk varieert van onderzoek naar gebruikers en hun behoeften tot het maken van prototypes en prachtige gebruikersinterfaces, inclusief geavanceerde UX-oplossingen die pijnpunten van gebruikers oplossen en eenvoudig te bouwen zijn.

Ik ben een effectieve communicator die vaardig is in onderzoeken, creatief en oplossingsgericht denken en samenwerken met collega’s en klanten. Ik ben daarnaast bekend met diverse softwareprogramma’s, zoals Adobe Suite, Microsoft Office 365, TOPdesk, Zendesk, Figma en Sketch en ik zou graag mijn diverse vaardigheden in uw bedrijf willen inzetten.

Ik ben op zoek naar een uitdagende en leuke communicatie-/projectmanagement-gerelateerde functie bij een bedrijf in Nederland of het buitenland dat mij de mogelijkheid biedt om voort te bouwen op mijn ervaring en vaardigheden in de digitale en creatieve industrie.

Mijn lange termijn doelen zijn meegroeien met een bedrijf waar ik gedurende mijn tijd daar, extra verantwoordelijkheden op mij kan nemen en zoveel mogelijk waarde kan bijdragen aan het team en de klant.

Ik hoor graag meer over de beschikbare functies, wensen en eisen binnen het bedrijf. Bij voorbaat dank en ik kijk uit naar een reactie.