Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Nadine!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Nadine om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Nadine Van Walsum

Graphic Designer

Kan reizen naar Amsterdam

  • 52.3728
  • 4.8936
  • Tarief Op aanvraag
  • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Nadine hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Nadine hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Amsterdam, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Amsterdam en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (4)

Nadine in het kort

Hoi, mijn naam is Nadine en woonachtig in Amsterdam. Na een aantal jaar werkervaring als Office Manager bij verschillende bedrijven en als Account Assistant bij de Media Services afdeling van Albert Heijn, heb ik besloten mijn hart te volgen en mij om te scholen en een ​​carrière als Designer op te bouwen.

Na twee jaar ben ik in 2021 afgestudeerd als Creative Art Director aan de Artemis Academie. Voor mijn afstudeerproject heb ik mijn eigen tassenlijn opgezet met de naam Sama.Sama en de volledige branding ervan. In samenwerking het kledingmerk The New Originals heb ik ervoor gezorgd dat het verhaal achter de tas visueel tot leven is gekomen. Tijdens mijn studie werkte ik ook als beeldredacteur bij Abn Amro. Ik maakte deel uit van het campagneteam en ondersteunde de content producers bij het vinden van de juiste beelden voor alle externe en interne kanalen. In samenwerking met fotografe Marie Wanders heb ik voor de komende jaren nieuwe sfeer- en portretopnames gemaakt.

In september 2021 ben ik naar Manchester verhuisd voor een ​​Graphic Design cursus om mijn passie te volgen en mijn vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen. De cursus omvatte de volgende onderwerpen; ontwerptheorie, typografie, verpakking, branding, digital design en UX/UI. Dit waren de meest inspirerende maanden uit mijn leven. Ik heb daarnaast geleerd hoe ik mijn keuzes in het ontwerp kan beargumenteren, hoe ik deze presenteer aan de klant en hoe ik in korte tijd een volledig ontwerp neer kan zetten. Voor mij begint elk goed ontwerp met een pakkend verhaal dat het gewenste publiek kan bereiken. In 40+ briefings heb ik mezelf getraind om verhalen visueel over te brengen op de doelgroep en adequaat in te spelen op hun wensen en behoeften.

Mijn vaardigheden in combinatie met mijn verbeeldingskracht en liefde voor design en storytelling zijn een geweldige combinatie is u te helpen.

Neem alvast een kijkje op mijn website:
Groetjes,
Nadine