Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Michelle Lauren!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Michelle Lauren om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Michelle Lauren Van Gijs

Virtual Assistenten voor ondernemers

Thuiswerken vanuit Rotterdam

  • 51.92278
  • 4.47578
  • Indicatief tarief € 440 / dag
  • Werkervaring 0-2 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Michelle Lauren hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 3 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 3 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Michelle Lauren hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Rotterdam, ZH, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (4)

Michelle Lauren in het kort

Graag stellen wij ons even kort voor; wij zijn een ambitieuze tweeling, Lauren & Michelle, 31 jaar oud, zussen én zakenpartners, uit Rotterdam.

Wij hebben een positieve mindset, zijn gestructureerd, zeer flexibel en hebben een frisse kijk op zaken. Daarnaast zijn wij doortastend, service- en oplossingsgericht. Samen hebben wij ons bedrijf, VaSiss'tants, opgericht. Wij staan voor kwaliteit.

VaSiss'tants ondersteunt sinds 2021 (remote) diverse klanten, o.a. bij personal assistance, zoals agendabeheer, emailbeheer, deadlines bewaken + allerlei allerhande administratieve werkzaamheden. Ook beheren wij diverse Social Media en kunnen wij met WordPress overweg. Wij denken altijd een stapje vooruit.

Het lijkt ons erg leuk nieuwe samenwerkingen aan te gaan met leuke klanten, mee te denken én te sparren. Samen sparren en brainstormen we ook graag voor de toekomst. Kortom, de klant kan met een gerust hart naar bed want zij kunnen op ons bouwen.

Met onze ervaring en achtergrond op divers secretarieel (administratief) gebied van meer dan 10 jaar hebben we alles voorbij zien komen en zijn we erg goed in wat wij doen.

Ook heb je altijd een back-up achter de hand. Double Your Support, is natuurlijk niet voor niets onze favo slogan!

Met ondernemende groet,

Lauren & Michelle van Gijs

Portfolio

Opleidingen