Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Maxim!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Maxim om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Maxim Schbrand

Full-stack developer, digital marketeer

Thuiswerken vanuit Rotterdam

 • 51.92278
 • 4.47578
 • Indicatief tarief € 450 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Maxim hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven parttime beschikbaar te zijn, 4 dagen per week, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Parttime , 4 dagen per week

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Maxim hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Rotterdam, ZH, Nederland
Thuiswerken
Voert zijn of haar opdrachten voornamelijk op afstand uit

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden
Bedrijfsomvang
 • 1 persoon
 • 2 - 10 personen
 • 11 - 49 personen
 • 50 - 249 personen
 • 250 - 999 personen

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (34)

Maxim in het kort

Ik ben al een aantal jaar marketeer. Ik heb talloze bedrijven geholpen met het bereiken van hun commerciële doelstellingen door middel van marketing optimalisatie. Ik heb mijzelf vooral gespecialiseerd in het digitale aspect van de marketing (SEO, SEA, emailmarketing, social media marketing, en het maken van analyses en adviesrapporten).

Als vervolg stap ben ik dit gaan combineren met web development als front-end developer. Ik werk met verschillende applicaties en front-end talen, zoals; Wordpress, Unbounce, HTML, CSS, JavaScript, Wix en Shopify.

Vervolgens heb ik mijzelf bijgeschoold als back-end developer (Python, SQL, etc.).

De combinatie van Marketeer en Full-stack developer komt goed van pas. Bij het ontwikkelen van web applicaties (front-end), zorg ik gelijk voor een optimale vindbaarheid (bijvoorbeeld door SEO, SEA, content), en bijpassende back-end applicaties (zoals databases).

Mijn voornaamste eigenschappen zijn dat ik erg enthousiast, taakgericht, gedreven, flexibel en zelfstandig ben.

Werkervaring

Leadgeneration

Internet der dingen

Back-end developer

juli 2021 - juli 2022 (1 jaar)

Na een lange tijd marketing, sales en front-end development te hebben gedaan werd ik nieuwsgierig naar back-end development. Na een omscholing ben ik dus aan de slag gegaan als back-end developer. Ik ontwikkel verschillende applicaties, zoals databases en systemen.

KoKo

Luxegoederen

Digital Marketeer

augustus 2020 - maart 2021 (7 maanden)

Ik heb 6 maanden lang de digitale marketing opgezet voor een fysieke kledingwinkel. Ik heb voor dit bedrijf de Social Media Marketing geoptimaliseerd, door onder andere betaalde- en onbetaalde advertising op Facebook en Instagram.

Daarnaast had deze winkel nog geen online webshop (en zelfs geen website), alle bestellingen werden in haar fysieke winkel of door middel van Whatsapp gedaan. Daarom heb ik een webshop ontwikkeld waarop haar klanten kleding kunnen bestellen. Voor deze webshop ontwikkeling heb ik vanaf 0 een website en -shop gemaakt. Daarnaast heb ik de content, zoals foto's van de kleding en de winkel en (SEO) webteksten zelf ontwikkeld. Ook heb Ik een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd, klantonderzoek gedaan door middel van enquetes en een focusgroep.

Leadgeneration

Internet der dingen

Marketeer, sales, front-end developer

januari 2019 - juli 2021 (2 jaren en 6 maanden)

Bij deze leadgeneratie had ik de verantwoordelijkheid over de marketing, sales en website ontwikkeling. De voornaamste vormen van marketing en sales waarin ik veel werkzaamheden heb verricht zijn;

Ik heb veel ervaring opgedaan in e-mailmarketing. E-mailmarketing zette ik vooral in om nieuwe klanten te winnen, oude klanten terug te krijgen en bestaande klanten tevreden te houden.

Verder werkte ik veel met Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO). Ik heb dus ervaring met adverteren door middel van Google Ads, maar ook met zoekmachine optimalisatie.

Ook ontwikkelde ik de vele webpagina's en onderhield ik deze, hiervoor gebruikte in vooral Wordpress, HTML en CSS. Deze websites ontwikkelde ik met optimale Search Engine Optimization (SEO), om de vindbaarheid in de zoekmachine te optimaliseren.

Opleidingen

Diploma's