Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Matthias!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw projecten. Neem contact op met Matthias om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Matthias Lievens

HR-Generalist

Kan reizen naar Strijtem

 • 50.8406
 • 4.11457
 • Indicatief tarief €640 / Dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Matthias hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Matthias hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Strijtem, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Strijtem en 50 km rondom

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Frans

  Beperkte professionele capaciteit

 • Duits

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden  (5)

Matthias in het kort

Sales- en hr-fanaat Matthias Lievens trapte met een warm hart voor persoonlijke rekrutering in 2016 Lievens Solutions uit de grond. Intussen is zijn onemanshow uit Oost- en West-Vlaanderen getransformeerd tot een bruisende onestopshop voor executive search, werving en selectie in heel Vlaanderen.

How it started … - Hoe ons verhaal begon.

Matthias Lievens werd geboren en getogen in een familie van entrepreneurs. Hij zwom tegen de stroom in, koos voor een stevige portie werkzekerheid en verzilverde een vaste benoeming bij de Vlaamse overheid. Al was dat buiten het ondernemersbloed gerekend dat kroop waar het niet gaan kon ... Time for action! Matthias maakte de switch van sales en hr beleven als werknemer, naar het heft in handen nemen als zelfstandige. Vastbesloten om het verschil te maken in hr richtte hij in 2016 zijn eigen human resources company Lievens Solutions op. Een eenmanszaak met een verfrissende onderscheidende factor: rekrutering met een persoonlijke toets.

How it goes … - Hoe we er vandaag voorstaan.

Lievens Solutions schoot stevig uit de startblokken, bouwde aan een bruisend partnernetwerk en groeide in hr-dienstverlening. De groeicurve die onze firma doormaakte, luidde in 2021 een nieuw businesshoofdstuk in onder de noemer Talent+. Vandaag zijn we met Talent+ de sparringpartner van kleine, middelgrote en grote bedrijven die zich willen sterk maken voor een digitale toekomst met de juiste mensen op de juiste plaats. We brengen hen in contact met straffe profielen die niet alleen de perfecte hard skills in huis hebben, maar die vooral goed matchen met het bedrijfs-DNA dankzij hun soft skills. De knowhow die we daarvoor inzetten, delen we maar al te graag met geïnteresseerden via onze Academy. Sharing is caring!

What’s more to come? …
Authentiek rekruteren, maatschappelijk verantwoord ondernemen, digitalisering en duurzaamheid. Buzzwoorden? Akkoord! Maar ook stuk voor stuk actuele topics die nauw aan het hart liggen van team Talent+.

Portfolio

Werkervaring

Twin Properties

Vastgoed

HRBP - HRM  - Als freelancer

Sint-Denijs-Westrem, België

november 2018 - Vandaag (3 jaren en 6 maanden)

Werving en selectie
HR-management
HR-Branding
HR-businessplanning