Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Marit!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Marit om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Marit Kuipers

Grafisch Ontwerper

Kan reizen naar Den Haag

 • 52.07114
 • 4.29916
 • Indicatief tarief € 480 / dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
 • Antwoordpercentage 100%
 • Antwoordtijd 1 uur
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Marit hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Marit hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Den Haag, ZH, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Den Haag en 50 km rondom

Voorkeuren

Sector
 • Architectuur & stedenbouwkunde
 • Cultuur
 • Detailhandel
 • Gezondheid & Wellness
 • Horeca
+17 andere
Bedrijfsomvang
1 persoon

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (14)

Marit in het kort

Hey! Leuk je te ontmoeten, mijn naam is Marit van Maeve Studio. De naam Maeve komt uit de oude Ierse taal Gaelic en betekent letterlijk betovering. Maeve tovert de uitstraling voor jouw bedrijf van waar je van droomt. Je droomt groots en je weet waar je voor wilt gaan, alleen er ontbreekt iets: een uitstraling die past bij jouw bedrijf. Ik luister naar jouw verhaal, visualiseert dit tot een krachtige en stijlvolle huisstijl en zorgt dat de uitstraling van jouw bedrijf tot leven komt. Bijna magisch toch? Dat is wat Maeve is.

Als Grafisch ontwerpster visualiseer ik jouw droom. Ik duik in je bedrijf, verdiep mij in jouw doelgroep en ontwerp een krachtig logo met een bijpassende herkenbare huisstijl. Natuurlijk hoort daar ook de uitwerking van o.a. visitekaartjes, social media, uitnodigingen, posters en andere originele reclame uitingen bij. Ik breng jouw huisstijl tot leven met op maat gemaakte ontwerpen.

Afgestudeerd als Allround DTP-er geniet ik van het op- en druk-klaar maken van diverse reclame uitingen. Denk aan magazines, brochures, e-books of boeken. Ben jij ook een vormgever maar is opmaken zeg maar niet jouw ding? Dan voer ik met plezier jouw creatieve idee uit tot een stralend eindproduct, en lever druk-klaar vakwerk.

Bij Maeve zeg je ja tegen een creatieve en waardevolle samenwerking. Wil je mij graag beter leren kennen? Stuur mij een berichtje! Groetjes, Marit

Portfolio

Werkervaring

Roestig Blond

Pers & media

(Freelance) Grafisch Vormgever  - Als freelancer

Den Haag, ZH, Nederland

januari 2020 - mei 2022 (2 jaren en 4 maanden)

Bij Roestig Blond was ik als vaste freelance grafisch vormgever verantwoordelijk voor diverse taken zoals het ontwerpen van logo's en huisstijlen, drukwerk waaronder brochures, magazines, visitekaartjes, giftcards, menukaart, merchandise en nog meer. Daarnaast verzorgde ik ook visuele online uitingen zoals social media templates, profiel vormgeving en advertenties.
Indesign Illustrator Photoshop Adobe XD Branding Grafisch Ontwerp Illustratie Drukwerk Online Design

Maeve Studio

Pers & media

Grafisch ontwerper  - Als freelancer

Den Haag, ZH, Nederland

december 2019 - Vandaag (3 jaren)

Ben jij opzoek naar een grafisch vormgever, iemand die jou helpt bij het opzetten van een nieuwe huisstijl, mooi design of website om jouw merk verder uit te bouwen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Een krachtige branding & goede vormgeving kan het verschil maken: het laat de wereld zien wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt.

Samen creëren wij een merkuitstraling dat meer is dan alleen maar een mooi logo. Met jouw verhaal als leidraad ontwerp ik een volledige designs die speciaal op maat zijn gemaakt voor jouw en je bedrijf of merk. Of je nou start from scratch, je huidige uitstraling een upgrade wilt geven of een totaal nieuwe start wilt maken: ik ben er klaar voor! Jij ook?
Indesign Illustrator Photoshop Canva Branding Drukwerk Design Merkuistraling Vormgeving Social Media

EF Education First Gereisd

Reizen & toerisme

Mijzelf

New York, NY, USA

april 2019 - juli 2019 (3 maanden)

EF Education First Gereisd - New York & Chicago april 2019 - juli 2019 (4 maanden) New York, New York, Verenigde Staten

Cursus Engels in Design gevolgd en met een A+ voltooid.

Lucardi juwelier

Mode & cosmetica

Grafisch ontwerper

The Hague, Netherlands

maart 2016 - april 2019 (3 jaren en 1 maand)

Bij Lucardi was ik verantwoordelijk voor al het drukwerk, van folders tot kleine prijsstickertjes, verpakkingen en instore communicatie voor 110+ winkels en al de vormgeving voor de online website in Nederland, Belgie en Duitsland. Ook verschillende online marketing uitingen kwamen hierbij aan bod zoals retargeting banners, html 5 banners, social media etc. Daarnaast ontwierp ik verschillende nieuwe merk identiteiten voor sieraden concepten.
Indesign Illustrator Photoshop Fotobewerking Instore POS Materiaal Online Design Social Media Nieuwsbrieven

Magneet Communicatiecentrum

Stagiaire Creatief DTP / Drukwerkmanagement

Schiedam, Netherlands

april 2015 - juli 2015 (3 maanden)

Veel ervaring opgedaan op het gebied van creatief & technisch DTP werk in een drukkerij waaronder: nieuwe ontwerpen verzinnen, bestaande ontwerpen aanpassen, bestanden klaarzetten voor verschillende printers, drukplaten klaarmaken, afwerking. Kortom het hele proces van A tot Z.

Margret Groenendijk - Lucardi Juwelier

10-7-2022

Ik heb een aantal jaren met Marit samengewerkt bij Lucardi Juwelier. Naast het feit dat Marit een gezellige, collegiale en gedreven collega is heb ik mij er over verbaasd dat ze als schoolverlater toen al het creatieve niveau kon halen van de veel meer ervaren collega’s. Ze heeft steeds weer mooie, commerciële en originele ideeën die perfect bij het product passen. Ze blijft zichzelf steeds maar weer verbeteren en is daarnaast gedreven en secuur en samenwerken met haar is een feestje!

Elles Van Leeuwen - Lucardi Juwelier

29-6-2022

Toen Marit bij Lucardi aan de slag kwam als Grafisch ontwerper. Waar zij binnen kwam als een stille, onzekere, maar zeer sterke kracht heeft Marit zich de laatste jaren ontpopt tot een ervaren specialist en sparringspartner. Marit is sterk in concepten en designs ontwikkelen binnen gestelde kaders en toch binnen die kaders te verrassen. Ze werkt georganiseerd en komt haar afspraken goed na. Kortom een fijne collega of partner om mee samen te werken!

Alicia Mensing - Yuce Studio

29-6-2022

Ik heb een aantal jaren met Marit samengewerkt. Het voelde altijd goed, fijne sfeer en onze ideeën waren altijd meteen een match. Marit is sterk in wat ze doet, staat 100% achter de keuzes die ze maakt en weet projecten zoals huisstijlen, websites, on- en offline materiaal tot in details door te vertalen. Als je een goede grafisch ontwerper zoekt ben je bij Maeve Studio op de perfecte plek.

Opleidingen