Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Mariette!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Mariette om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Mariette Van Est

Grafiche vormgeving van gedrukte en digitale media

Kan reizen naar Koekange

  • 52.7019
  • 6.31809
  • Indicatief tarief € 250 / dag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Mariette hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Mariette hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Koekange, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Koekange en 50 km rondom

Checklist

Malt-handvest ondertekend
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

  • Nederlands

    Tweetalig / moedertaal

Vaardigheden (4)

Mariette in het kort

Mariëtte van Est is de creatieve en ervaren kracht achter Ultramarijn. Als geen ander beseft zij dat u erop vertrouwt dat uw passie en boodschap in goede handen zijn. Daarom vindt Mariëtte het belangrijk om eerst uitgebreid naar uw wensen en verwachtingen te luisteren. Vaak blijkt er na zo’n eerste ontmoeting meer mogelijk te zijn dan u denkt. Juist als u denkt dat een passende vormgeving moeilijk te vinden zal zijn, ziet Ultramarijn de uitdaging om samen een oplossing te vinden.

Als ontwerper van uw stijl zoekt u geen bedrijf, maar een partner om mee samen te werken. De werkwijze van Ultramarijn biedt die mogelijkheid.

Ultramarijn heeft een uitgebreid netwerk van specialisten waarmee ze samenwerkt. Webdesigners, fotografen en drukkers, ieder met een eigen stijl en specialiteit. U klopt aan bij één partner en krijgt een pakket aan mogelijkheden.

Dat pakket is nog versterkt door onze samenwerking met uitgeverij Nearchus CV, een uitgeverij met een breed spectrum aan uitgaven, variërend van kleurige brochures en paperbacks, tot vakliteratuur en mooie geïllustreerde uitgaven. Daarmee kunnen we beschikken over een langdurige ervaring op het gebied van tekstschrijven en redactionele begeleiding en kunnen we u ook van dienst zijn bij het verzorgen van uw eigen uitgave, desgewenst ook op het gebied van distributie, verzending en verkoop.

Elske Van De Fliert - Zero-e

4-2-2022

Ik werk al jaren met Mariëtte als onze vaste vormgever. Bij Mariëtte weet je precies waar je aan toe bent, ze maakt heldere afspraken en ze komt ze altijd na. Ze maakt vormgeving die past bij onze wensen en ideeën. Ze weet goed uit te vragen welke ideeën wij er bij hebben en weet dit goed te vertalen naar beeld. Ze heeft voor ons communicatiemateriaal gemaakt en ons boek vormgegeven. Ik kan Mariëtte van harte aanbevelen.