Een freelancer zoeken Een project indienen

Welkom op het Malt-profiel van Marieke!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Marieke om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Marieke Hendriksen

Grafisch vormgever, fotograaf & videograaf!

Kan reizen naar Tilburg

 • 51.5585
 • 5.08308
 • Indicatief tarief €350 / Dag
 • Werkervaring 2-7 jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Marieke hebt geaccepteerd.
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Marieke hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Tilburg, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
 • Tilburg en 50 km rondom

Voorkeuren

Tijdsduur van de opdracht
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 maand
 • tussen 1 en 3 maanden
 • tussen 3 en 6 maanden
 • ≥ 6 maanden

Checklist

Ondertekend Malt-handvest
Het handvest bekijken

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

Categorieën

Vaardigheden (23)

Marieke in het kort

Mijn naam is Marieke Hendriksen, 28 jaar en ik woon momenteel in Tilburg. Ik maak grafisch beeldmateriaal voor bedrijven. Denk hierbij aan grafisch werk (online of offline), maar ook foto's en video's.

Ik denk dat iedere designer een eigen stijl heeft en dat je zijn of haar 'handtekening' als ware in de ontwerpen terug ziet. Het is ook een persoonlijke smaak of je het mooi vindt of niet. Wel vind ik het belangrijk om naar de wensen en behoeften van de klant te luisteren. Ik kan advies geven in wat visueel gezien het beste oogt, echter moet de klant zich hierin ook kunnen vinden. En daarom vind ik het echt belangrijk dat we samen tot een mooi resultaat komen.

Werkervaring

JohnBeerens.com

Content Marketeer

juli 2019 - Vandaag (3 jaren)

‪JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Met een assortiment van meer dan 70.000 topproducten, shop je hier alle merken op het gebied van haar, huid en make-up. Als content marketeer ben ik verantwoordelijk voor de social media kanalen van John Beerens (Facebook, Pinterest, YouTube, Instagram, LinkedIn, etc.) Daarnaast houd ik me bezig met alle grafische en tekstuele uitingen, zoals een brand book, e-mail banners, homepage banners, video, media-uitingen, etc.

Marieke Hendriksen

Zelfstandige

Tilburg

februari 2017 - Vandaag (5 jaren en 5 maanden)

Ik ben Marieke en ik houd ervan om mooie, spontane geluksmomenten vast te leggen. Dit doe ik voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Of het nu personeelfoto's zijn voor je bedrijf of het vastleggen van jullie trouwdag, ik help jullie graag.

Theaters Tilburg

Assistent Programmering & Events

Tilburg en omgeving, Nederland

oktober 2018 - juni 2019 (8 maanden)

Als assistent Programmering & Events ondersteun ik voor twee dagen in de week de afdeling bij het correct en tijdig voorbereiden van alle logistieke en contractuele zaken aangaande de eigen programmering, de zakelijke markt, de culturele verhuur en de projecten van Theaters Tilburg. De werkzaamheden zijn zeer divers, van het uitvoeren van administratieve taken tot het bestellen van bloemen en het uitvoeren van ondersteunende en productionele werkzaamheden bij evenementen en projecten.

Fablefactory

Actrice

november 2016 - mei 2019 (2 jaren en 6 maanden)

De Avenue Breda

Actrice en zangeres

Breda en omgeving, Nederland

oktober 2017 - december 2018 (1 jaar en 2 maanden)

Bij de Avenue in Breda speel, dans en zing ik mee met de dinnershow Musical Mania. Een (dinner)show met de grootste musicalhits uit binnen- en buitenland.

Fontys Hogescholen

Assistent marketing en communicatie

Tilburg en omgeving, Nederland

oktober 2017 - juli 2018 (9 maanden)

Mijn werkzaamheden als assistent marketing en communicatie: - Werken met het CRM systeem (o.a. leadafhandeling, DM acties). - Ondersteuning online: website & content creatie social media. - Social media monitoring - Promotiemateriaal creeën in Photoshop, Illustrator & InDesign. - Helpen met organisatie van open dagen/proefstudeerdagen. - Administratieve zaken

Efteling

Project assistent afdeling Strategie en Onderzoek

januari 2017 - november 2017 (10 maanden)

- Ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse onderzoeken; - Ondersteunen bij het inzichtelijk maken van ontwikkelingen en trends in de maatschappij en branche; - Ondersteunen bij het voorbereiden van workshops.

Efteling

Junior Gastvrouw afdeling Verblijf

juli 2014 - november 2017 (3 jaren en 4 maanden)

Bijdragen aan een betoverend verblijf in de Efteling waarbij een optimale beleving en veiligheid voor de (interne) gasten voorop staat. Als Junior Gastvrouw ben je het visitekaartje van de afdeling.

Theaters Tilburg

Allround-Stagiair

september 2016 - januari 2017 (4 maanden)

Als allround-stagiair bij Theaters Tilburg krijg je de kans om alles te leren over de hectische en dynamische praktijk in een groot theater met drie mooie zalen. De veelzijdigheid als allround-stagiair bij Theaters Tilburg geeft veel uitdaging en diversiteit. Je ondersteunt meerdere afdelingen waaronder planning, management ondersteuning en programmering. Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht voor TilburgvoorCultuur. Dat betekent dat er makkelijk moet worden geschakeld tussen de werkzaamheden, maar ook dat er de mogelijkheid is om eigen interessegebied(en) te onderzoeken. De werkzaamheden die bij Theaters Tilburg plaatsvonden zijn onder andere: - ondersteuning van de afdeling programmering op administratief en (pre-)productioneel gebied voor voorstellingen, concerten en andere evenementen; - verwerken en reageren op wekelijkse publieksreacties; - assisteren bij de klachtenregistratie en –behandeling; - ontvangen van zakelijke relaties mede tijdens baliewerkzaamheden bij de receptie. De werkzaamheden voor TilburgvoorCultuur waren onder andere: - onderhouden van contacten met projecthouders; - analyseren, uitwerken en toepassen van een online communicatiestrategie; - organiseren van bijeenkomsten en acties om crowdfunding te promoten; - onderhoud van de website tilburgvoorcultuur.nl door middel van Wordpress; - herschrijven van de website; - nieuwsbrieven schrijven.

Opleidingen