Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Lonneke!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Lonneke om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Lonneke Jagersma

Marketing communicatie specialist

Kan reizen naar Brussel

 • 50.8465
 • 4.3516
 • Indicatief tarief € 250 / dag
 • Werkervaring 7+ jaar
 • Antwoordpercentage 100%
 • Antwoordtijd 24 uur
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Lonneke hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Lonneke hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Brussel, België
Kan bij je op kantoor werken in
 • Brussel en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Talen

 • Nederlands

  Tweetalig / moedertaal

 • Engels

  Volledige professionele capaciteit

 • Frans

  Beperkte professionele capaciteit

Categorieën

Vaardigheden (6)

Lonneke in het kort

Deze zomer ben ik verhuisd van Japan naar België. Het is fijn om in de buurt van familie en vrienden te zijn, en ik heb zin om weer fulltime aan de slag te gaan.
Voor het werk van mijn man zijn we in januari 2017 naar Tokio gegaan. Ik heb opnieuw een thuis gemaakt, een vriendenkring opgebouwd, vrijwilligerswerk opgestart en mijn business als Tourleader en Local Guide was tot vorig jaar maart (Covid) erg succesvol. Ik heb in Japan diverse (creatieve) cursussen en workshops gevolgd en waar ik het meeste van geleerd heb: chado, de weg van de thee. Ik heb een aantal certificaten behaald in de ‘Japanse thee ceremony’.
Een verblijf van vierenhalf jaar in een totaal andere cultuur heeft me absoluut verrijkt. Op vele vlakken heb ik mezelf kunnen verbeteren en waar ik van genoten heb is de omgang met internationale vrouwen. Om de wederzijdse interesse in elkaar te bemoedigen heb ik samen met ‘native speakers’ Engelse conversatie groepen opgericht.
Het is ‘schakelen’ als je van een metropool naar een dorp verhuist en alles weer van voor af aan moet regelen. Creativiteit, flexibiliteit, inventiviteit en oplossingsgerichtheid zijn kernwoorden in zo’n situatie. Ondertussen ben ik (voor de hobby) gestart met een opleiding Herborist en ik volg Franse conversatie les. Voor De Groene Koepel (Nederland) maak ik op dit moment een content marketing plan.
Ik heb voor ons vertrek naar Japan gewerkt bij Sanoma Media als cliënt services manager, marketing manager en als zelfstandige voor onder meer: Hampshire Hotels, MT Mediagroep, Miele, BK Cookware en ATAG/Etna. Ik ben in mijn element als ik bezig kan zijn met strategie, plannenmakerij en de bijbehorende uitwerking op het gebied van media, marketing communicatie, promotie en public relations, content creatie, events, line- een brand extensions en cross mediale campagnes. Na zoveel jaren ervaring met A-brands en publieks- en customer media heb ik een hoge kwaliteitsstandaard ontwikkeld die ik ten gunste van een topmerk wil inzetten.