Een freelancer zoeken Een project indienen
Malt welcom

Welkom op het Malt-profiel van Liselotte!

Met Malt heb je toegang tot de beste freelance consultants voor jouw opdrachten. Neem contact op met Liselotte om te vertellen waaraan je behoefte hebt of zoek andere profielen op Malt.

Liselotte Pepping

Art Director, Graphic Designer, Styling

Kan reizen naar Op den Bosch

  • 51.58333
  • 6.02083
  • Indicatief tarief € 720 / dag
  • Werkervaring 7+ jaar
Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Liselotte hebt geaccepteerd.

Deze freelancer heeft aangegeven fulltime beschikbaar te zijn, maar heeft dit meer dan 7 dagen niet meer bevestigd.

Een opdracht voorstellen De opdracht kan alleen van start gaan nadat je de offerte van Liselotte hebt geaccepteerd.

Locatie en reizen

Locatie
Op den Bosch, NB, Nederland
Kan bij je op kantoor werken in
  • Op den Bosch en 50 km rondom

Checklist

Geverifieerd e-mailadres

Categorieën

Vaardigheden (5)

Liselotte in het kort

Hi, Ik ben Liselotte, freelance Art Director met 17 jaar ervaring. Als freelance AD werk ik graag aan campagnes voor fashion en lifestyle brands. Creative concepten bedenken en uitwerken. Op mooie lokatie met fijne mensen werken. En vooral het begeleiden van Photo shoots in binnen en buitenland is wat ik het liefste doe. Ik sta graag middenin een creatief team die allemaal de drive hebben om mooie dingen te maken. Van elkaar leren en samen creëren met respect voor elkaars expertise, dat geeft mij energie.

Met liefde maak en bedenk ik campagnes die aanzetten tot een langdurige betrokkenheid bij een merk. Merken die niet louter gedreven worden door commercie maar een identiteit, gevoel en beleving willen overbrengen. Merken die als basis iets goeds willen betekenen voor deze wereld en van waarde willen zijn voor hun klanten.

Ik sta voor kwaliteit en creativiteit en vindt het belangrijk dat de juiste boodschap gecommuniceerd wordt. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of het klikt start ik graag met een brainstorm om zo samen tot de kern van je uitdaging te komen.

Ik heb ervaring met: Art direction, content creatie, grafische vormgeving, brand design, brand identity, visual identity, campagnes, creative concept ontwikkeling, photo shoots in binnen en buitenland, POS, OOH, logo design, productie